3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Džeimss Franko režisē Gucci Techno Color saulesbriļļu reklāmas video

 

Gucci prezentējis Techno Color saulesbriļļu reklāmas video, kura režisors ir aktieris un rakstnieks Džeimss Franko, kas arī filmējies šajā īsfilmā.

Video klipa demonstrēšana plašākai publikai visā pasaulē tiks uzsākta 2014. gada aprīlī. Klips veidots izsmalcinātā estētikā, saglabājot uzticību Gucci luksusa kodiem un iemiesojot jaunās saulesbriļļu kolekcijas glamūro valdzinājumu.

Filma uzņemta leģendārajā Losandželosas viesnīcā Chateau Marmont, izspēlējot šarmantu pavedināšanas rotaļu starp Džeimsu Franko un skaistu sievieti, modeli Natāliju Bonifaci (Natalia Bonifacci); abu acu skatienus elegantā manierē intensīvākus dara košie Gucci Techno Colorsaulesbriļļu toņi.
Gucci Techno Color saulesbriļļu kapsulas kolekcija ir jutekliskuma un viegluma apvienojums ar glamūrām noskaņām. Jaunās saulesbrilles akcentē izteiksmīgi, eksotiski toņi: maksimāla zīmola modes autoritātes un tehniskās kompetences izpausme.
Gucci Techno Color saulesbriļļu kolekcija ir pieejama Gucci butikos un atsevišķos, labākajos optikas salonos visā pasaulē.
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.