18 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Spānijas tirdziņš Kalnciema kvartālā

 

26. aprīlī Kalnciema kvartālā no 10:00 līdz 16:00 notiks Spānijas tirdziņš, kurā varēs iepazīt spāņu virtuvi un kultūru, iegādāties dažādas preces un produktus no Spānijas, baudīt spāņu melodijas un flamenko dejas, piedalīties konkursā par Spāniju, kā arī darboties radošajā darbnīcā.

Autore: Ilona Abiļeva


Spānijas tirdziņš Rīgā notiks pirmo reizi, un tiek organizēts Spānijas Kultūras dienu ietvaros sadarbībā ar Spānijas vēstniecību Latvijā. Tirdziņā piedalīsies dažādi uzņēmumi, kas Latvijā tirgo preces no Spānijas, valodas mācību centri, Spānijas Tūrisma birojs un Spānijas vēstniecība.
Uz kvartālā brīvdabas skatuves 12:00 – 12:30 uzstāsies eksotisko deju centra Alegria dejotājas ar flamenko deju priekšnesumu. No 12:30 – 13:00 ģitārists Kaspars Zemītis izpildīts iemīļotas spāņu melodijas,13:30 – 14:00 bērnu un jauniešu centrs Kurzeme uzstāsies ar spāņu deju priekšnesumu un no 14:30 – 15:00 uzstāsies flamenko deju klubs Duende.

Kvartāla brūnajā mājā no 11:00 – 15:00 bērniem būs iespēja darboties radošajā darbnīcā, kuru nodrošinās spāņu valodas un kultūras studenti no Latvijas Kultūras akadēmijas. Plkst. 15:00 uz kvartāla skatuves norisināsies Spānijas vēstniecības Latvijā rīkots konkurss, kurā, parādot savas zināšanas par Spāniju, ikviens varēs iegūt spāniskas un gardas balvas.
Dienas garumā Kalnciema kvartāla pagalmā varēsiet nobaudīt spāņu maltīti no restorāniem Madride,  Vincents un EcoCatering, kā arī iegādāties Spānijā un Latvijā ražotus amatniecības un pārtikas produktus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.