11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

10. maijā norisināsies jau devītais “Riga Fashion Mood”

 

Keita

10. maijā Ventspilī notiks Latvijas Modes palātas rīkotais modes festivāls Riga Fashion Mood. Tas ir Latvijā košākais un prestižākais modes notikums. Tāpat kā pagājušajā pavasarī, arī šajā gadā par pasākuma norises vietu ir izvēlēta Ventspils. Šoreiz modes skatēs būs apskatāmas vairāk kā 15 kolekcijas. 

 

Ventspilī tiks izrādītas Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru aktuālās un nākamās sezonas kolekcijas. Varēsim baudīt gan pieredzējušu Riga Fashion Mood dalībnieku talantu, gan arī iepriekš neredzētus dizainerus. Dalībnieku vidū būs zīmoli Alexander Pavlov, More Salt, Cinnamons, NINA, Taste by Sonita Pāvuliņa, Koshakova, BeCarousell, dizaineri Natālija Jansone, Keita, Baiba Ladiga, Reinis Ratnieks, bērnu apģērbu zīmoli Hebe un Leny Tomy Factory, kā arī vairāki citi dizaineri.

Papildus modes skatēm Riga Fashion Mood ietvaros no 3. līdz 12. maijam teātra namā Jūras vārti būs apskatāma izstāde Latvijas dizains Latvijai. Izstādei būs divi konceptuālie virzieni. Izstādes pirmajā ekspozīcijā būs redzamas sabiedrībā cienītas un atpazīstamas sievietes, kuras tērpjas Latvijas modes dizaina tērpos. Izstādīto fotogrāfiju papildinās katras sievietes personisks stāsts par Latvijas modi un kādu ar to saistītu notikumu. Otrā ekspozīcija veltīta Latvijas dizaina zīmoliem, izceļot mājas lietas un aksesuārus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.