16.4 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Apmeklē bezmaksas jogas nodarbības sestdienu rītos!

 

No 24.maija katru sestdienas rītu plkst. 10:00 līdz pat Jāņiem Kronvalda parkā norisināsies unikāla akcija, kur uz bezmaksas jogas nodarbībām svaigā gaisā aicināts ikviens interesents. 

Gaidot gada nozīmīgāko jogas pasākumu Latvijā, festivāla organizatori sadarbībā ar jauniešu mediju Pieci.lv rīko bezmaksas akciju, kuras mērķis ir ienest jogu pilsētā, iepazīstinot cilvēkus ar jogu un dodot iespēju to pamēģināt ikvienam, veselīgi pavadīt sestdienas rītu un smelties mieru pilsētas straujajā ritmā, kā arī vienkārši lieliski uzsākt brīvdienas.

Nodarbības vadīs dažādi jogas pasniedzēji no Rīgas jogas studijām un tiks pārstāvēti arī dažādi jogas veidi. Pirmo nodarbību, kas notiks sestdien, 24.maijā, vadīs Kundalini jogas skolotāja Kinga Pool, kura ar jogu nodarbojas jau no 2001.gada. Bez Kundalini jogas viņa praktizē arī Reiki un ajūrvēdas masāžu. Jogas terapijā viņa integrē Gongus un citus instrumentus. Pārējās nodarbības sestdienu rītos vadīs pasniedzēji no Urban Yoga, Miervidiem, Labo Sajūtu Laboratorijas un citām jogas studijām. 

Akcija norisināsies līdz pat vasaras saulgriežiem un noslēgsies ar “Saulgriežu jogas un mūzikas festivālu”, kas notiks no 20.-22.jūnijam Siguldā un pulcēs lielu skaitu izcilu ārvalstu un vietējo jogas skolotāju vienkopus. Festivāls būs lieliska iespēja ikvienam interesentam, gan iesācējam, gan pieredzējušam jogotājam, iepazīt dažādus jogas veidus, vakaros klausīties pasaules mūziķu koncertus, piedalīties un piedzīvot īpašus saulgriežu rituālus, apgūt jaunus veidus sevis izzināšanai, kā arī vienkārši labi pavadīt laiku radošā un vieglā atmosfērā

Kā minēts, nodarbības sestdienu rītos Kronvalda parkā ir bezmaksas un tajās var piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības vai pieredzes jogā. Apmeklētāji ir aicināti ierasties ar visu ģimeni, ņemot līdzi paklājiņu vai dvieli ērtākai sēdēšanai, ūdens pudeli un vēlams ģērbties ērtā apģērbā. Sliktu laikapstākļu gadījumā nodarbības nenotiks. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.