4.9 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Astra The 22’s singls “Save Me” gūst atzinību

 

Latviešu dziedātājas Kerijas Kalējas un amerikāņu mūziķa Ērika Džeika kopprojekts Astra The 22’s šodien publicē savu otro singlu Save me. 

Kerija Kalēja

Amerikāņu aktrise un TV šovu zvaigzne Sandra Bernharda pēc dziesmas noklausīšanās neslēpa savu sajūsmu: “”Save me ir seksīga balāde ar aizraujošu melodiju, dziesma, kuru ikviens varētu vēlēties kā fonu savai pirmajai kaisles naktij vai arī gluži pretēji, reizē, kad tu piedzīvo dramatisku šķiršanos. Abos gadījumos šī dziesma varētu būt lielisks šo notikumu pavadošais skaņu celiņš.”

Sattelite Radio ētera personība Luks Karls ir lakonisks: “Ēriks to atkal ir paveicis! Šis ir vēl viens matus elektrizējošs popmūzikas gabals.”

Dueta galvenā balss un dziesmas līdzautore Kerija Kalēja: “Dziesma stāsta par to , ka vienalga kurā pasaules malā atrodas cilvēki un vienalga kas ar viņiem notiek, ir jāatmet visu lieko.  Cilvēkiem ir gan labas, gan sliktas emocijas, tos nomāc tās pašas vientulības un mīlestības sajūtas. Visi cilvēki vēlas atrast dzīvē tās lietas, pēc kurām ilgojas, un ar tām piepildīt savu dzīvi.”

Drīzumā tiks publicēts arī dziesmas “Save me” video, kura filmēšana notikusi Ņujorkā, Berlīnē un Rīgā. Klikšķini šeit, lai dziesmu noklausītos!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.