6.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Iegūsti biļetes uz dueta Mirabai Ceiba koncertu!

 

Ceturtdien, 19. jūnijā Siguldā, atpūtas kompleksā “Brūveri” notiks pasaules slavu iemantojušā garīgās mūzikas izpildītāju dueta Mirabai Ceiba koncerts. Šis būs kā ieskaņas pasākums pirms Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla, kas norisināsies no 20. līdz 22.jūnijam turpat Siguldā.

Mirabai Ceiba duetu veido divi dalībnieki, kuri ir vīrs un sieva, viņi ir mūziķi un jogas skolotāji – Angelika Baumbaha (Angelika Baumbach) – vokāls, taustiņinstrumenti un Markus Ziebers (Markus Sieber) vokāls un ģitāra. Dueta dalībnieki kopīgi veido jauna stila pasaules garīgo mūziku, kurā iespējams saklausīt vieduma vārdus no Rumi, Jogi Badžana (Yogi Bhajan), Guru Nanak u.c. 

 

KONKURSS!

Iesūti fotogrāfiju un īsu komentāru par tēmu “Mans skaistais vasaras mirklis” un, iespējams, tu būsi viena no divām laimīgajām, kas iegūs 2 biļetes uz Mirabai Ceiba mierpilno un harmonijas pilno koncertu Siguldā! Līdz 15. jūnijam sūti fotogrāfijas uz meitenes@cosmopolitan.lv. Konkursa rezultāti tiks paziņoti šajā ierakstā 16. jūnijā.

Konkurss noslēdzies!

Visinteresantākās fotogrāfijas un stāstus mums iesūtīja Liene R. un Amanda F. Viņas iegūst 2 biļetes uz koncertu! Ar uzvarētājām sazināsimies personīgi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.