13.4 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Keitija Perija kļuvusi par pirmā starptautiskā Cosmopolitan vāka meiteni

 

Popmūzikas zvaigzne Keitija Perija ir kļuvusi par pirmā starptautiskā Cosmopolitan vāka varoni un jūlijā vienlaicīgi parādīsies uz 62 Cosmopolitan izdevumiem visā pasaulē, tajā skaitā arī Latvijā.


29 gadus jaunā dziedātāja ir pirmā sieviete, kura vienlaicīgi ir publicēta uz pilnīgi visu pasaules Cosmopolitan izdevumu vākiem.

 

“Keitijas mūzika un skats uz dzīvi šķiet aizraujošs daudzām jaunām sievietēm visā pasaulē. Ar savām dziesmām viņa spēj šķērsot jebkādas kultūras robežas. Keitijas mūzika un viņa pati ir ļoti iedvesmojoša, tieši tāpēc viņa kļuvusi par pirmo Cosmopolitan starptautisko ikonu,” stāsta Džoanna Koulsa, ASV Cosmopolitan galvenā redaktore.

 

Intervijā ar sarunu šova vadītāju un komiķi Čelsiju Handleri Keitija atklāja daudzas iepriekš nezināmas lietas par savu karjeru, randiņiem un attiecību pieredzi. Komentējot 14 mēnešus ilgo skandalozo laulību ar Raselu Brendu, Keitija atklāja: “Ir bijis daudz terapijas, atziņu, izaugsmes. Lai rastos izpratne par dzīvi un sapratne par nākamās mīlas dzīves robežām, dažkārt nākas iziet cauri visādiem mēsliem. Ir jāizbrien cauri dubļiem, lai atrastu miera ostu. Ilgtermiņā man nepieciešams būt kopā ar kādu, kas nav tikai komandas biedrs.”

 

Keitijas pašpārliecinātības recepti, kā arī skaistuma un attiecību padomus var izlasīt Cosmopolitan Latvijas izdevuma jūlija numurā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.