19.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Laimē biļetes uz romantisko franču filmu “Tikšanās” + DVD!

 
No 25. jūlija kinoteātros būs skatāma romantiska franču drāma “Tikšanās” (Quantum Love/Une Rencontre) ar Francijas skaistāko aktrisi Sofiju Marso un kulta filmas “Neaizskaramie” zvaigzni Fransuā Kluzē galvenajās lomās. Piedalies konkursā un laimē biļetes uz filmu un DVD!

Filma stāsta par Pjēra, laimīga laulātā un veiksmīga advokāta, un rakstnieces Elzas nejaušu satikšanos. “Tikšanās” aplūko sadzīvisku dilemmu – ko izvēlēties, kad uzplaukusi kaislība pret tikko satiktu cilvēku? Vai izvēlēties stabilu dzīvi vai ļauties kaislību vētrai? Taureņus vēderā vai iesīkstējušu ģimenes rutīnu? Ar noslēpumiem un nemitīgu slēpšanos piesātinātu ikdienu vai atklātību un drosmi, kas mainīs dzīvi? 

 

 KONKURSS!

Līdz 29. jūlijam sociālajā tīklā Instagram publicē fotogrāfiju, kas vislabāk vizualizē nejaušu tikšanos. Divas ledus latte blakus mājas kafejnīcā? Liktenīgs brauciens vilcienā vai jūrmalas smiltis, kurās tiek ierakstīta pirmā atzīšanās mīlestībā? Ļaujies fantāzijai un publicē fotogrāfiju ar haštagu #cosmolatvia un #quantumlove. Interesantāko fotogrāfiju autores saņems balvu komplektu ielūgumus uz filmas “Tikšanās” seansu divām personām + filmas “Intouchables” DVD.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.