3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Danevičai, Bindemanei un Kampernovai radīti Amoralle tērpi

 

Aktrise Dārta Daneviča, stiliste Santa Bindemane un modele Māra Kampernova 24. jūlijā piedalīsies veļas un naktstērpu zīmola AMORALLE skatē restorānā Vējš Vītolos. Kopā ar Dāmas demonstrēs jauno mājas tērpu kolekciju MAGNUM, kuras pirmie modeļi radīti tieši viņām. 

Iedvesmojoties no MAGNUM saldējuma garšām, AMORALLE dizainere Inese Ozola radījusi trīs izsmalcinātus mājas tērpus Classic, Almond un White, kas piemēroti īstām dzīves baudītājām. 

Mārai Kampernovai radītais modelis Almond ir dubultā saules griezuma tērps ar bagātīgu volānu. Tas darināts no 15 metriem šokolādes krāsas zīda. Tērpam ir AMORALLE zīmolam raksturīgās tilla piedurknes, kuru sašaurinātie gali veidoti no franču mežģīnēm un tumši brūnas samta pogu aizdares. Tērpa juteklisko “V” veida dekoltē rotā samta apdare un izsmalcinātas mežģīņes. Vidukli akcentē tumši brūna zīda josta.

Santas Bindemanes ziloņkaula tērps White ir radīts, iedvesmojoties no Holivudas zelta laikmeta kino. Tērpa pagarināto muguras daļu rotā ar rokām darināti volāni. Piedurknes grezno AMORALLE raksturīgās pūderrozā zīda lentas. Pieguļošais ķermeņa formu akcentējošais apakštērps ar padziļināto muguras izgriezumu ir darināts no krēmkrāsas trikotāžas. Vidukļa līniju izceļ zīda josta.

Dārtai Danevičai, kurai mugurā šīs kolekcijas modelis Classic, AMORALLE dizainere radījusi tērpu no sulīgi brūnas krāsas trikotāžas, kas perfekti izceļ auguma formas. Tā galvenais akcents ir greznā mugurpuse, kas ir darināta no smalka, īpaši tam radīta tilla. Tērpu rotā tumšās šokolādes krāsas gaisīga gurnu bante un tilla šleife, kas valkātājai piesķir karalisku cēlumu.

“Ar šo kolekciju es vēlējos katras sievietes ikdienā ienest svētkus. Es ticu, ka katrā no mums mīt dīva, ir tikai jāprot to atbrīvot,” stāsta AMORALLE dizainere Inese Ozola. “Vajag pavisam mazliet, lai sajustos īpaši. Sarkanā paklāja cienīgus mirkļus veidojam mēs pašas. Dažreiz atliek tikai iedegt sveces, ietērpties AMORALLE karalienes cienīgā zīda tērpā un ļauties MAGNUM izsmalcinātā saldējuma baudīšanai. Šādi mirkļi izkrāso ikdienu un iededz mirdzumu sievietes acīs. Par to ir AMORALLE radītās kolekcijas MAGNUM stāsts,” stāsta Inese Ozola. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.