0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

King Charles iesildīs viņa jaunākā māsa – dziesminiece Wednesday

 

5. decembrī, „Palladium Rīga” ar jaunu programmu atgriezīsies viens no latviešu publikas iemīļotākajiem māksliniekiem King Charles. Koncertā līdzās dziedātāja lielākajiem hītiem, tiks izpildītas arī jaunas kompozīcijas no drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma. Koncertu iesildīs King Charles jaunākā māsa, dziesminiece Wednesday.

Publicitātes foto: Artūrs Kondrāts

Ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta, ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, indie un folkroka skatuves pārstāvjiem, turklāt viņu viennozīmīgi var dēvēt par vienu no gaidītākajiem māksliniekiem Latvijā. Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu, Noah and the Whale, kā arī Mumford and Sons, ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls “The Brightest Lights”. Šovasar Positivus festivālā King Charles uz “Nordea” skatuves sniedza visapmeklētāko koncertu festivāla 3 dienu laikā. Tāpat dziesminieka priekšnesums izrādījās viens no skatītākajiem koncertiem pirmajā festivāla pop up TV kanālā Eiropā – „Positivus TV”.

Koncertu iesildīs jaunā britu mūziķe un King Charles māsa Klaudia Kosta (Claudia Costa), kas šīgada vasarā pati izdeva savu debijas EP ar pseidonīmu Wednesday. Jaunā māksliniece sāka komponēt un izpildīt savas dziesmas jau universitātē, uzstājoties brīvā mikrofona vakaros Londonā un Oksfordā. Rodot iedvesmu no tādām mūziķēm kā Lana del Rey, Lissie, Haim, Lykke Li, u.c., Wednesday radītā mūzika ir reizē spēcīga un saviļņojoša, atspoguļojot mūziķes dabisko rotaļīgumu un romantisko dabu. Patreiz uzturoties Parīzē, Wednesday ar grupu drīzumā dosies savā pirmajā Eiropas koncertturnejā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas http://www.palladium.lv un visās “Biļešu Serviss” kasēs. Biļetes cena, sākot no EUR 25. Palladium durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau no plkst. 19.00. Koncerta iesildītāja, Wednesday, savu priekšnesumu sniegs 20.00, savukārt King Charles uzstāsies plkst. 21:00.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.