6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iznācis februāra Cosmopolitan!

 

Vēl karstāks, bezbailīgāks un atklātāks – tāds ir februāra Cosmopolitan numurs, kuram noteikti jābūt arī tavā īpašumā! Šomēnes uz vāka – lieliskā dziedātāja un aktrise Rita Ora, kura mums drosmīgi atzinās: “Esmu atkarīga no mīlestības!”

Februārī visas pasaules uzmanība būs pievērsta diviem svarīgiem notikumiem – modes nedēļām lielākajās metropolēs, kā arī filmas 50 Greja Nokrāsas (50 Shades of Grey, 2015) pirmizrādei. Arī Cosmo februāri sagaida šādās noskaņās, veltot pietiekami lielu uzmanību gan modei, gan skarbākām mīlestības izpausmēm. Par pēdējo varēsi lasīt numura īpašajā rakstā – “Dažiem patīk brutāls sekss”. Pateicoties E. L. Džeimsas erotiskā romāna uzvaras gājienam, šobrīd mūsu vidū netrūkst sieviešu, kuras sapņo par brutālu seksu. Tieši tāpēc šajā numurā mēs izpētījām, kā skaidrot vēlēšanos, lai mīļotais lieto spēku. Skarbs sekss ir foršs, taču mēs neaizmirsām arī par cukura glazūriņu – februāris ir mīlestības mēnesis, tāpēc centāmies atrast stipras mīlestības un saskanīgu attiecību formulu. Kā pareizi strīdēties, atsvaidzināt ikdienu un par kuriem sīkumiem nav vērts uztraukties? Lasi 64. lappusē! Taču, ja februārī tevi vairāk nekā parasti nomāc laimīgie pārīši, neskumsti – Cosmo ir apkopojis dažas priekšrocības, ko sniedz brīvas meitenes statuss. To ir vairāk, nekā tu spēj iedomāties!

Karsti, karstāk, pavisam karsti… Jutekliska apakšveļa būs labākā Valentīna dienas dāvana gan viņam, gan tev pašai! Februāra numurs ir pilns ar kārdinošām mežģīnēm, vilinoši caurspīdīgiem audumiem un tumšiem ziedu rakstiem. Gūsti iedvesmu 39. lappusē! Pašpārliecinātībai noderēs ne tikai smalka apakšveļa, bet arī augstpapēžu kurpes – 43. lappusē apskati kurpes ar neparastiem rakstiem, tekstūrām, akmeņiem un fliteriem. Lai gan palēnām mēs sākam sapņot par pavasari, ārā joprojām ir auksts, tāpēc tev noteikti noderēs adīto jaku izlase – tās ir siltas, mīkstas un superstilīgas.

Viena no 21. gadsimta aktuālākajām modes tendencēm ir tetovējumi – tie klāj daudzu sieviešu ķermeņus. Šomēnes Cosmo vēlējās izpētīt, kāpēc sabiedrība joprojām nosoda sieviešu intīmo lēmumu par sava ķermeņa izdaiļošanu un vai tetovējumi nozīmē atteikšanos no sievišķības? Par to lasi 68. lappusē. Savukārt, ja esi gatava paplašināt redzesloku, iekarot pasauli un izbaudīt dzīvošanu otrā pasaules malā, tev varētu noderēt raksts par Au Pair programmu. Reālu meiteņu pieredzi, plusus un mīnusus lasi 73. lappusē! Ja pasaules iekarošana ir viens no taviem 2015. gada mērķiem, nākamais galamērķis varētu būt Fuerteventura – viena no saulainajām Kanāriju salām, kurā vasara valda visa gada garumā. Lai gūtu iedvesmu nākamajam ceļojumam, izpēti rakstu 102. lappusē!

Starp citu – šomēnes mēs tev esam sarūpējuši īpašu dāvanu. Nav noslēpums, ka ziemā visseksīgākie vīrieši meklējami tieši uz kalniem, tāpēc gada romantiskajā mēnesī mēs uzaicinājām četrus snovborda instruktorus un palūdzām viņiem… izģērbties. Izbaudi! 🙂

Mums ir vēl viena lieliska ziņa – sākot ar februāri, Cosmo mainīs iznākšanas datumus un tieši tāpēc savu mīļāko žurnālu varēsi saņemt jau ap iepriekšējā mēneša 20. datumu. Līdz ar to februāra numurs veikalos un pastkastītēs nonāks jau tuvākajās dienās, savukārt marta žurnālu varēsi lasīt ap 20. februāri.

 

Lai tev karstiem piedzīvojumiem pilns mēnesis!

Tavs Cosmo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.