13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Sievietēm vecumā no 40 gadiem: Blue Therapy Lift & Blur

 

Biotherm Laboratories izdevies apvienot atjaunojošas aktīvās vielas ar optisko tehnoloģiju īpaši komfortablā emulsijā un radīt: Blue Therapy Lift & Blur. Augsta ādu atjaunojošās aktīvās vielas zilā retinola koncentrācija apvienojumā ar tūlītēju izlīdzinošu efektu, ko nodrošina gaismu izkliedējošie, notušējošie polimēri; ādas reljefs tiek acumirklī izgaismots, grumbas un ādas nevienmērīgums – notušēts.

Septiņās sekundēs sejas vaibsti izskatās maigāki un ādas nepilnības burtiski izzūd zem Taviem pirkstiem. Septiņās dienās redzamie ādas bojājumi, kas veidojušies ilgākā laika posmā, ir novērsti: izlīdzinātas grumbas, pacelti sejas vaibsti, starojošs, jauneklīgs izskats.

Biotherm ekskluzīvais Blue Therapy pētījums, ko veica pētnieciskā laboratorija, ir sniedzis ievērojamu rezultātu: 80% novecošanās pazīmju izraisa ārējie faktori un no tām var izvairīties.

Ja 20% novecošanās pazīmju ir hronoloģiskas un neizbēgamas, tagad tās var risināt ar Blue Therapy Ultra-Blur. Šis precīzais līdzeklis darbojas kā īpaši izlīdzinošs fillers, lai samazinātu grumbas un poras, sniedzot sievietei spirgtu, jaunu izskatu.

Jaunais Blue Therapy Ultra-Blur fillers un jaunais Lift & Blur Uplifting ādas izskatu tūlītēji uzlabojošs krēms ir atbilde ādas kopšanas vajadzībām sievietēm vecumā no 40.

Blue Therapy Ultra Blur Smoothing filler – Īpaši izlīdzinošs fillers grumbām un porām.

Ar laiku novecošanās pazīmes noteiktās sejas zonās parādās ātrāk un kļūst izteiktākas: „vārnu kājiņas”, rievas starp degunu un muti, redzamas paplašinātas poras.
Šis īpaši izlīdzinošais fillers – precīzai uzklāšanai paredzētā tūbiņā – redzami koriģē novecošanās visvairāk skartās ādas zonas un nepilnības.
Optiski notušējošā tehnoloģija ļauj tam acumirklī iedarboties uz grumbu izskatu, porām, nevienmērīgu ādas toni. Poras ir mazāk redzamas un grumbas izlīdzinātas. Āda uzreiz ir gludāka, starojošāka un izskatās jaunāka.

Blue Therapy Lift & Blur Uplifting – Ādas izskatu tūlītēji uzlabojošs krēms ar liftingu.

Ko jūs teiktu, ja efektīva pretnovecošanās krēma iedarbību varētu pamanīt uzreiz?Biotherm piedāvā Blue Therapy Lift & Blur: tūlītēju, nemanāmi vieglu korekciju ar liftinga efektu, kombinācijā ar īpaši komfortablu sastāvu.
Lietošanas laikā krēma konsistence notušē nevienmērīgās ādas zonas un novecošanās pazīmes jauneklīgam ādas izskatam vienā acumirklī.
Dienu no dienas krēma liftinga spēks izplatās un iekļūst katrā tukšajā vietā uz ādas virsmas: grumbas izskatās izlīdzinātas un āda kā pēc liftinga.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.