7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sony Ericsson pievieno divas jaunas zvaigznes mūzikas tālruņu klāstam

 

W880 ir Sony Ericsson līdz šim visplānākais tālrunis – tikai 9,4 mm. Komplektācijā esošais 1GB Memory Stick MicroTM (M2TM) paver iespēju saglabāt līdz 900 melodijām, bet, pateicoties daudzajām mūzikas lietojumprogrammām, var vispirms ielādēt tālrunī mūzikas failus, bet pēc tam dziesmu sarakstos sameklēt sev tīkamākās melodijas. Viss iepriekšminētais, kā arī 2.0 megapikseļu fotokamera ir iekļauta UMTS tālrunī, kas nav biezāks par parastu kompaktdiska vāciņu!

        

            

W610 Walkman® tālruni raksturo detaļas – gan dizains, kas saglabāts tāds pats kā iepriekšējiem modeļiem, gan mobilā mūzika kopā ar uzticamu digitālo kameru. Izmantojot novatorisko TrackIDTM, lietotājs var tālrunī ierakstīt kāda mūzikas skaņdarba fragmentu un uzreiz ekrānā saņemt šīs melodijas, izpildītāja un albuma nosaukumu no Gracenote® mūzikas datubāzes.

Sony Ericsson izlaidis arī divus jaunus mūzikas piederumus, ar kuru palīdzību tālrunis kļūst par īstu mūzikas klausīšanās centru. Lietotāji var baudīt augstas kvalitātes mūziku savos tālruņos, pateicoties BluetoothTM MBR-100 mūzikas uztvērējierīcei. Šis neuzkrītošais aksesuārs nodrošina mūzikas straumēšanu no lietotāja tālruņa caur BluetoothTM tieši mājas vai automašīnas stereo iekārtā, izmantojot tālruni kā tālvadības ierīci skaļuma regulēšanai vai pārejai uz nākamo dziesmu. Turklāt, ja vēlaties klausīties mūziku kopā ar draugiem it visur, to var ērti darīt, pateicoties portatīvajiem skaļruņiem MPS-70. Tie netērē daudz enerģijas, un to svars nav liels, tāpēc kompaktos skaļruņus var pievienot tālrunim, un tie darbosies, izmantojot tālruņa akumulatoru.

    w610_in_use_2_400

                                        

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSvēts rituāls
Nākamais rakstsZīmols “BERSHKA” Rīgā!