12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Seksīgas un koptas kājas nu vari iegūt zibenīgi ātri!

 

   

Produkta galvenā īpašība ir tā, ka tu ar vienu kustību varēsi likvidēt daudz vairāk matiņu nekā līdz šim. Turklāt tava āda saglabāsies maiga un gluda pat 4 nedēļas pēc epilācijas.

Labā ziņa visām (arī epilatoru noliedzējām) ir tā, ka tas noteikti būs tavs nesāpīgākais piedzīvojums, ja izmantosi šo mazo brīnumu, jo, pateicoties īpašam masāžas uzgalim, tava āda tiks maigi stimulēta ar mikro pulsāciju pirms un pēc matiņa izraušanas.

Šim nelielajam epilatoram ir vēl kāds jaunums – īpaša galviņa, kas ir "Premium" modeļa komplektā. Tā ļaus bez grūtībām (un sāpēm) atbrīvot no matiņiem tādas delikātas un jutīgas vietas kā seja un bikini zona. Tagad tev ir lieliska iespēja sakopt sevi no matu galiņiem līdz kāju pirkstiem!

                         

Kā šo brīnumu lieto? Pavisam vienkārši. Epilatoru labāk izmanto vakaros, lai no rīta tava āda izskatītos brīnišķīgi. Pēc epilācijas noteikti lieto nomierinošu krēmu. Obligāts ir arī pīlings (skrubis+masāžas cimdiņš), jo tad tev vēlāk nebūs jāuztraucas par ieaugušajiem matiņiem. Visbeidzot – atslābinies! Pāris minūtes sēdi kājas novietojot uz krēsla. Tas atvieglos asinsriti uz sirdi un palīdzēs ķermenim atslābināties. Kājas būs tev pateicīgas.

Aprunājies ar savām draudzenēm par to, kā pareizi kopt kājas. Jo nu tu esi kāju skaistuma eksperte tāpat kā "Braun Silk-epil Xelle".

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena veikalos standarta komplektam ir 51.90 LVL, epilatoriem ar papildu aprīkojumu – 65.90 LVL un 76.90 LVL.

     ep_woman_in_fokus_blue_400

     

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSvēts rituāls
Nākamais rakstsZīmols “BERSHKA” Rīgā!