9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ērts statīvs tavam datoram

 

Lai arī portatīvie datori ir ļoti ērti un viegli pārnēsājami, to kompaktā forma bieži vien ir šķērslis ērtam darbam, jo lietotājiem jāieņem neērta poza, lai strādātu ar nelielo, iebūvēto tastatūru. Bieži vien tai ir netradicionāls taustiņu izvietojums, turklāt arī ekrāns atrodas zemāk nekā parasti.

Šī iemesla dēļ kompānija „Logitech" radījusi īpašu piezīmjdatora statīvu „Logitech Alto", kas datora lietošanu padara daudz ērtāku. Pateicoties tam, tagad var pacelt monitoru lietotāja acu līmenī, neizmantojot vairs neērto papildtastatūru.

Jaunais produkts nodrošina galddatora tastatūrai ekvivalentu rakstīšanas pieredzi komplektācijā ar cipartastatūru, mediju paneli un standarta taustiņu izkārtojumu. Savukārt, viegli uzstādāmā platforma paceļ monitoru lietotāja acu līmenī, nodrošinot pareizu attālumu.

Statīvs ir labi piemērots novietošanai gan uz darbvirsmas, gan uz virtuves galda, Logitech Alto var uzstādīt ātrāk nekā 30 sekundēs – piezīmjdators vien jānovieto uz statīva un jāiesprauž USB kabelis. Tikpat viegli to var atkal salikt, pārlokot uz pusēm un samazinot tā izmēru līdz pat 23,7cm x 42,8cm x 3,6 cm. Pēc vajadzības, statīvu var nolikt malā, ietaupot tik dārgo brīvo vietu mājās.

Svarīgi, ka statīvam ir arī daudzpusīgs un moderns dizains, kas piešķir datoram jaunu stilu. Tu vari savam portatīvajam datoram iegūt respektabli melnu virsmu un spīdīgi melnu paneli ar oranžām izgaismotām ikonām. Tastatūrā ietilpst arī vienskāriena mediju panelis un skaļuma regulētājs, kā arī karstie papildu taustiņi, ar kuru palīdzību varat ātri piekļūt populārākajiem lietojumiem, mapēm un mājas lapām.

42007_alto_111147_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMīlestība. Tikai pret ko?
Nākamais rakstsŪdens māte un dzērvenes