1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Divas jaunas austiņas tieši tavai gaumei

 

Šie divi lieliskie jaunumi ir "Aurvana Live!" austiņas, kas sniedz dzīvās mūzikas skanējumu un "Aurvana X-Fi" austiņas, kas ir līderis personālajā klausīšanās jomā.

"Aurvana Live!" austiņas apvieno jaunāko tehnoloģiju un augstākās klases kvalitāti akustiskajā "tūningā". Austiņu spilventiņus, kuri ir īpaši veidoti precīzai skaņas projekcijai, aptver mīksta virspuse, kas efektīvi nodošina izcilu apkārtējo trokšņu izolāciju un lielisku komforta sajūtu stundām ilgai mūzikas klausīšanai. Savukārt austiņu savienojuma polsterējums nodrošina ērtu lietošanu. "Aurvana Live!" austiņas ir paredzētas cilvēkiem, kas vēlas baudit "dzīvās" mūzikas kvalitāti, tajā pat laikā iegūstot moderna dizaina austiņas.

aurvana_xfi_1_360

Savukārt jaunās "Aurvana X-Fi" austiņas apvieno "Xtreme Fidelity" tehnoloģijas, kas vēl nekad nav tikušas pielietotas austiņās, ar aktīvo trokšņu blokādi (Active Noise Cancellation), tādējādi piedāvājot pilnīgi jaunu akustisko vidi, lai klausītājam sniegtu "tīrākās" skaņas un samazinātu fona trokšņus.

Galvenās "Xtreme Fidelity" tehnoloģijas ietver "X-Fi Crystalizer", kas atjauno detaļas un vibrācijas, kas pazudušas tādos "saspiestajos" mūzikas formātos kā MP3, un X-Fi CMSS-3D, kas pozicionē vokāla un instrumentu skanējumu, "aptverot" klausītāju un nodrošinot dabiskāku klausīšanos. Vēl "Creative" attīstījis arī aktīvo trokšņu blokādes tehnoloģiju, kas bloķē apkārtējās vides skaņas līdz 20 dB, tādējādi netraucējot klausītājam izbaudīt izklaidi.

Visas šīs iespējas var individuāli izvēlēties, izmantojot slēdzīšus, kas atrodas uz austiņām. Aktīvās trokšņu blokādes funkcija var tikt regulēta arī tad, kad austiņas nav savienotas ar skaņas avotu, lai sniegtu iespēju klausītājam pabūt klusā vidē un relaksēties.  Iegādājies kādu no diviem jauno austiņu modeļiem un baudi savu mīļāko mūziku netraucēti!

aurvana_live2_300

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSkumstu
Nākamais rakstsViesošanās Valmierā