7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Līdznēsājamie skaļruņi veiksmīgai ballītei

 

Tu vari nosūtīt mūziku uz PARTY skaļruņiem pat neinstalējot īpašu programmatūru un tas ir iespējams izmantojot bezvadu savienojumu no jebkura datu avota, kas aprīkots ar tehnoloģiju Bluetooth Stereo (A2DP): no Bluetooth A2DP mobilā tālruņa, ar Bluetooth aprīkota datora vai MP3 atskaņotāja.

 parrotparty_09_200

Atskaņotājam Parrot PARTY ir arī ienākošās skaņas pieslēgvieta, tādējādi tas var atskaņot mūziku arī no jebkuras analogas mūzikas ierīces – CD atskaņotāja, standarta MP3 atskaņotāja vai MiniDisc rakstītāja. Atskaņotājs Parrot PARTY automātiski uztver mūzikas avotu – vienalga, vai tas ir Bluetooth bezvadu savienojums vai ienākošajai pieslēgvietai pievienots kabelis. Bagātini savu muzikālo pieredzi ar šiem avangardiskajiem stereo skaļruņiem! Tie ir vienkārši lietojami un izstrādāti, lai varētu izmantot pašreizējās un nākotnes tehnoloģijas.

Parrot PARTY skaļruņi tik maza izmēra ierīcei nodrošina netipiski augstu skaņas kvalitāti. Skaļruņu skaņa ir dinamiska, skaidra un detalizēta. Parrot spēs pārliecināt ar diviem pārsteidzošiem audio efektiem. Pirmais efekts – Stereo Widening, kas paplašina ar mūziku aizpildītās telpas apjomu. Otrais efekts – Virtual Super Bass, kas pastiprina zemās frekvences un piešķir tām spēku.

Skaļruņu Parrot PARTY tehnoloģija un optimizētā akustika ir pielāgota visiem mūzikas veidiem. Tie piedāvā nevainojamu un īstu skaņu no rokenrola līdz pat klubu mūzikai. Atslābinieties mājās, klausoties savu iecienītāko lirisko mūziku, vai arī ļaujiet sev izpausties trakākos ritmos!

parrotparty_153_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKur labāk iepirkties
Nākamais rakstsKad varam otram uzticēties?