6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pamodini pūķi!

 

Visi jaunie HP piezīmjdatori ir ar oriģinālo "HP Imprint" dizainu, ko veidojot, dizaineri iedvesmu smēlušies Japānas Zen dārzos, tuksnešos un jūrās, uz datoriem stilizēti attēlojot gan tuksneša vēja sapūstas smilšu kāpas, gan jūras viļņus.

Bez HP Imprint dizaina HP Pavilion HDX ir īpašas konstrukcijas displejs, kas ļauj to grozīt dažādos leņķos. Turklāt tas ir pirmais HP piezīmjdators ar 20 collu lielu displeju. Tāpēc pie šī datora būs īpaši ērti gan skatīties filmas, gan strādāt ar dokumentiem vai, piemēram, apstrādāt fotogrāfijas.

Šis dators ir sava dizaina nosaukuma cienīgs arī tehniskā ziņā. Tas ir ļoti jaudīgs, strādās ātri un "neuzkārsies", turklāt varēs uzglabāt daudz filmu, fotogrāfiju, dokumentu un citu failu. "Pūķim" ir "Intel Core 2 Duo" 2,4 GHz procesors, 4 (četru!) GB operatīvā atmiņa, 320 GB cietais disks un "ATI Mobility Radeon" videokarte ar 256 MB atmiņu datorspēļu spēlēšanai. "Altec Lansing" iebūvētie skaļruņi ar iebūvētu sabvūferu nodrošinās lieliskas skaņas baudīšanu mājas ballītēs.

11_20022_200

Šis dators pilnībā spēj aizvietot mājas galddatoru. Turklāt atšķirībā no galddatora, HP Pavilion HDX varēs ērti pārvietot, piemēram, no istabas uz virtuvi vai arī paņemt līdzi uz vasarnīcu vai lauku mājām.

Piezīmjdatoram komplektācijā iekļauta tālvadības pults, kuru var arī ērti novietot tai paredzētajā vietā blakus tastatūrai.

                                                  

Kam tāds dators ir vajadzīgs? Protams, lietotājiem ar visaugstākajām prasībām, lai skatītos filmas, klausītos mūziku un spēlētu spēles. Turklāt ar šādu datoru noteikti varēsi atstāt iespaidu uz saviem draugiem. Ja ar draugu meklējat kopīgu datoru, droši vari ieteikt HP Pavilion HDX – draugs būs sajūsmā, un arī pati varēsi baudīt tā piedāvātās lieliskās funkcijas!

33_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSarkanā spēks
Nākamais rakstsCik intīmas lietas rakstīt?