19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Universālās tālvadības pultis tavai ērtībai

 

Vairums mājsaimniecību iztērējušas simtiem latu par mājas izklaides tehnikas iegādi, tomēr liela daļa cilvēku pat neprot šīs ierīces vadīt. 

Problēmas cēlonis slēpjas mājas tehnikas vadības sarežģītībā, jo 49% mājsaimniecību ir pat piecas vai vairāk tālvadības pultis un 87 % ir trīs vai vairāk tālvadības pultis.

Šī iemesla dēļ Logitech radījis universālās tālvadības pultis Logitech® Harmony®. Tās ātri ir kļuvušas par vispopulārāko universālo tālvadības pulšu zīmolu ASV, kā arī, pateicoties vienkāršajai vadības sistēmai, strauji kļūst populāras arī Eiropā. Lietotājiem nepieciešams tikai nospiest vienu pogu un Harmony pults ieslēgs visas ierīces, kas nepieciešamas, lai skatītos TV, klausītos mūziku vai ierakstītu filmu. Šīs tālvadības pultis ātri aizvieto tradicionālās tālvadības pultis, kas atrodas cilvēku dzīvojamajās istabās.

Logitech jaunākā Harmony pults – Harmony® One – iezīmē ievērojamu attīstību populārajā sērijā. Piedāvājot to pašu viena pieskāriena uz aktivitāti balstītu vadību kā citas Harmony pultis, Harmony One padara mājas izklaides kontroli vēl vieglāku ar krāsainu skārienjutīgu ekrānu, intuitīvu pogu izkārtojumu un īpaši ērtu, lietotājam draudzīgu konstrukciju. Produkts ir saņēmis CES 2008.gada Design and Engineering Award: Best of Innovations mājas izklaides piederumu kategorijā šī gada sākumā.

51971_harmonyone_zone_5_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsElektroniskās biļetes
Nākamais rakstsPastāvēt par sevi vai nē?