1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ar jauno kabatas videokameru redzi, filmē un izplati acumirklī!

 

Pārsteidzoši plānā un vieglā (sver mazāk par 90g) "Vado" videokamera, kas pieejama sudraba vai tumši rozā krāsā, ir liels sasniegums videokameru dizaina ziņā. Pietiek tikai ar vienu pogas spiedienu, lai uzņemtu nejaušus dzīves momentus, sākot no maza bērna pirmajiem soļiem līdz pat ievērības cienīgiem sporta trikiem un pārgalvīgiem piedzīvojumiem kopā ar draugiem.  

Marks Grovers, "Creative" vadītājs Eiropā, apraksta, kā "Vado" kabatas videokamera pilnībā izmaina video uzņemšanas un izplatīšanas pieredzi: "Kad cilvēki lieliski pavada laiku, "Vado" videokamera vienmēr ir līdzi, lai vajadzības gadījumā varētu uzņemt vienreizējus momentus, kas notiek tieši tad, kad jūs vismazāk gaidāt. To ir viegli lietot – līdz pat divām stundām garu augstas kvalitātes video ir iespējams ierakstīt, tikai nospiežot pogu. Nav jāuztraucas par kasetēm vai diskiem, jo "Vado" videokamerai ir 2GB iebūvētā atmiņa, kā arī izņemama un pārlādējama baterija. Vado raksturo vienkāršība un spontanitāte."

Ar "Vado" videokameru var ļoti viegli un ātri uzņemt video, un tikpat neticami vienkārši un ātri to pārsūtīt un izplatīt. "Vado" videokamerai ir iebūvēts USB savienotājs ar datoru, kā arī programmatūra, kas nodrošina video failu pārkopēšanu datorā vai augšupielādi.

"Vado" videokamerai ir izstrādāti dažādi aksesuāri: ērta somiņa ceļojumiem, rezerves pārlādējamās baterijas, adapteris un bateriju uzlādes ierīce, kā arī AV vads videokameras savienošanai ar TV.

vado_400

video_535

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar eksāmenu pirkšanu
Nākamais rakstsNoslēpums