1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Piezīmjdatori biznesa lēdijām

 

HP EliteBook 2530p Notebook PC ir HP mazākais un vieglākais (1,45 kilogrami, svars var atšķirties atkarībā no izvēlētās komplektācijas) biznesa piezīmjdators ar 12,1 collu lielu HP Illumi-Lite LED ekrānu, kas ir gaišāks un nodrošina līdz pat 90 minūtēm(3) ilgāku baterijas darbības laiku nekā standarta tehnoloģija. Papildu drošībai piezīmjdatora HP DuraCase iekšējam magnēzija korpusam ir bišu šūnai līdzīgs dizains, kas ir termiski piesaistīts anodizētā alumīnija ārpusei un kas nodrošina izturīgu datora kontstrukciju, tāpēc to var aktīvi izmantot ik dienu atrodoties ceļā.

hp_elitebook_2530p_notebook_pc_smallres_400

HP EliteBook 2730p Notebook PC ir augstas veikstpējas, izteikti plāns planšetdators ar inovatīvu dizainu, kas sver tikai 1,7 kilogramus (svars var atšķirties atkarībā no izvēlētās komplektācijas). Rotējot ekrānam, no piezīmjdatora tas kļūst par 26 milimetrus plānu planšetdatoru. Tie, kas bieži ceļo, pēc izvēles var datoram komplektācijā iekļaut papildus baterijas aksesuāru, kas nodrošina līdz pat 12 stundu garu darbu(3). Šim datoram ir arī piemērotu plānu dokstaciju risinājumu klāsts ar integrētu DVDRW diskdzini. Tāpat arī pēc izvēles ir iespējams iekļaut integrētu vebkameru video zvanu veikšanai un attēlu uzņemšanai. HP EliteBook 2730p ir HP NightLight uz tastatūras, kas palīdz saglabāt redzamību sliktā apgaismojumā. Planšetdatoram ir arī biznesa karšu lasītājs.

hp_elitebook_2730p_notebook_pc_smallres_400

HP Compaq 2230s Notebook PC ir jaudīgs un moderns 1,68 kilogramus (svars var atšķirties atkarībā no izvēlētās komplektācijas) viegls dators ar 12,1 collu ekrānu un melnu atstarojošu korpusu. Nodrošinot Wi-Fi sertificētu bezvadu lokālo datortīklu (WLAN) un integrētu Bluetooth bezvadu tehnoloģiju, piezīmjdators tā lietotājam sniegs iespēju izmantot internetu gan mājās, gan darbā, gan iecienītākajās atpūtas vietās, kurās ir pieejams bezvadu internets. Šim modernizētajam klasiskajam biznesa piezīmjdatoram ir HP 3D DriveGuard, kas izmanto trīs asu akselerometru, lai noteiktu pēkšņu strauju kustību un veiktu datu aizsardzību, tādējādi pasargājot cieto disku pret kritieniem.

 hp_compaq_2230s_notebookpc_compaign.on.white_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPalutini sevi!
Nākamais raksts