1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Palutini sevi!

 

Lai dažādotu savu ikdienu un ikvakara ķermeņa kopšanas procedūras padarītu par svētkiem, Stenders meistari ir radījuši ķermeņa jogurtus. Tie ir četru veidu viegli, mitrinoši krēmi, kas bagātināti ar jogurta ekstraku, sojas un saldo mandeļu eļļu, kā arī ar E vitamīnu. Šāda dabisko sastāvdaļu buķete palīdz mitrināt ādu,  aizsargāt to no priekšlaicīgas novecošanās un piešķir tai kāroto mirdzumu.

Viens no galvenajiem noteikumiem ķermeņa ādas kopšanā ir saprast, kādas vielas nepieciešamas. Piemēram, tējas koka ķermeņa jogurtā, esošais E vitamīns paaugstina ādas elastību,  aizsargā no saules kaitīgajiem stariem, mazina ādas novecošanās procesu. Līdz ar to, āda tiek ne vien tiek mitrināta, bet arī apgādāta ar būtiskām vielām, kas veicina ādas skaistumu.

kj04016_tejas_koks_kermena_jogurts_400

Savukārt,  saldajai mandeļu eļļai, kas atrodama Stenders radītajā „Rožu ķermeņa jogurtā" piemīt mīkstinoša un nomierinoša iedarbība. Turklāt tā aizsargā ādu no mitruma zuduma. Bet klasiski dziļais rožu aromāts ļaus Tev justies kā karalienei!

kj03016_roze_kermena_jogurts_389

Sojas eļļa ķermeņa kopšanai ir īpaši piemērota, jo nodrošina atjaunojošu efektu. Turklāt tā veicina arī ādas barjerfunkciju attīstīšanos un aktivizē lipīdu maiņu. Bet greipfrūta spirgtais aromāts atsvaidzinās un sniegs vēlamo mundrumu.

kj01004_greipruts_kermena_jogurts_400

Savukārt lavandas ķermeņa jogurts ar izcilu lavanas aromātu ne vien kopj ādu, bet arī atbrīvo prātu un ļauj ikdienas steigā atrast mieru.

kj02004_lavanda_kermena_jogurts_363

Ķermeņa jogurtus iesaka izmantot arī kosmētiķi, lai palīdzētu ādai pēc saskares ar ūdeni atgūt zaudētās taukvielas un mitrumu, kā arī, lai ādu aizsargātu. Tuklārt, jāatceras, ka ar krēmu ķermenis jāsasmērē īsi pēc mazgāšanās, kad āda vēl ir silta. Tadējādi āda uzņems visas jogurta labās īpašības. Un, viens no būtiskākajiem apsektiem – ādas kopšanu veikt ar prieku un pozitīvu attieksmi!

www.stenders.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.