0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Mini dators tieši tavai gaumei

 

Šiem piezīmjdatoriem, kurus var dēvēt par ceļabiedriem, ir elegants dizains, turklāt tie ir mazāk par 2,5 centimetriem plāni un sver tikai mazliet vairāk kā 900 gramus, tāpēc tos būs ērti paņemt visur līdzi. HP Mini 1000 klaviatūra ir mazliet mazāka par klaviatūru, kāda ir standarta piezīmjdatoram. Visiem mini datoriem ir BrightView spīdīgs platekrāna Infinity displejs (1024 x 600 izšķirtspēja) ar plakanu ekrānu, LED Backlight, iebūvētu vebkameru un mikrofonu.

Pretēji pilnībā aprīkotiem piezīmjdatoriem, kuri nodrošina iespēju radīt plašu saturu, mini datori ir domāti tiem lietotājiem, kuriem ir svarīgi pastāvīgi iegūt jaunu informāciju, piekļūt internetam un dažādām izklaides iespējām.

Starp jaunajiem mini piezīmjdatoru modeļiem ir arī HP Mini 1000 Vivienne Tam modelis. Tas ir spilgti sarkans ar peoniju zīmējumiem, atspoguļojot pasaulē pazīstamās modes dizaineres Vivjēnas Tames 2009.gada pavasara kolekciju. Dators ir paredzēts sievietēm, kurām ir ļoti svarīga mobilitāte un pastāvīgas interneta lietošanas iespējas. HP Mini 1000 Vivienne Tam ir 10,2 collu BrightView displejs, visas datora funkcijas un Windows XP operētājsistēma, kas nodrošina pieeju internetam un būtiskām datnēm. Datoram ir Ethernet pieslēgums, divi USB pieslēgumi, kā arī Wi-Fi un Bluetooth bezvadu iespējas. Paredzams, ka decembrī būs pieejams modelis ar 3G iespējām.

HP Mini 1000 Vivienne Tam piezīmjdatoru pirmo reizi demonstrēja dizaineres 2009.gada modes nedēļas šovā Ņujorkā, un daudzi klātesošie uzskatīja, ka tas ir nevis dators, bet gan rokassomiņa. Pati Vivjēna Tama paziņoja, ka tā ir pasaules „pirmā digitālā rokassomiņa."

hp_mini_vivienne_tam_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.