2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

SWATCH rada puksteņus aģenta 007 pretiniekiem

 

Vai Swatch ir pārgājis otrā pusē?  Provokatīvā un viltīgi revolucionārā veidā nebēdnīgie Šveices pulksteņmeistari ir izveidojuši tos ar pasaules visslavenākā spiega-džentelmeņa ienaidnieku portretiem. „Mēs esam atklājuši šī mīta tumšo pusi," „Tā ir māksla par sliktajiem raksturiem, kas mūs ir ieinteresējusi. Jana Fleminga romānos un visās Bonda filmās ļaundari spēlē būtisku lomu, un, ja Bonds vēl šodien ir dzīvs, sveiks un vesels, tad tas lielākoties ir pateicoties viņa ienaidnieku spēku noturībai."

Patiešām. Swatch 007 Villain Collection ir cieņas izrādīšana visai Bonda sāgai kopumā. Tā pieiet ar godu negodīgumam, ko Bonda veidotāji ir spējuši attīstīt ar negodīgu viltību un godīgu kinemātiski māksliniecisku izjūtu kā divdesmit divus aizraujošus piedzīvojumus. Katrs Villain kolekcijas modelis atsauc atmiņā vienu vai vairākus no viltīgajiem ļaundariem.

sa01_ycs512_pressrgb400_400 

Piedāvājam aplūkot dažus no šīs kolekcijas pulksteņiem.

ROSA KLEBB – FROM RUSSIA WITH LOVE

sa01_yls434_pressrgb400_400

Krievijas Rosa Klebb valda ar bīstamu ieroci sērijā From Russia With Love, un šī modernā Lady`s matēti pulētā, nerūsējošā tērauda rokassprādze ir ar izsmalcināti draudīgiem nobeiguma posmiņiem, kas veidoti kā Klebbas kasete.

BLOFELD'S CAT – YOU ONLY LIVE TWICE   

sa01_ge218_pressrgb400_400

Blonda filmu cienītājiem aizvien populārs ir Blofelds ar savu pūkaino, balto kaķi, kam Swatch parāda cieņu ar šo klasisko Gent. Kaķi un tā saimnieku, kas pretinieku aprindās ir pazīstams kā „SPECTRE", atsauc atmiņā baltas krāsas, mākslīgās ādas siksniņa un uz tās ir draudīgs astoņkājis ar 8 asiem taustekļiem.

WINT & KIDD – DIAMONDS ARE FOREVER  

sa01_yls434_pressrgb400_400_01

Diamonds Are Forever – ļaunie Blofelda rokaspuiši Mr. Wints un Mr. Kidd gribēja nogalināt Bondu ar spridzekli, kas bija paslēpts desertā. Baltas krāsas ādas siksniņai ar aligatora rakstu ir melnas krāsas ādas ielaidums ar baltas krāsas 007 pistoles logo uz tā, un nerūsējošā tērauda aizdare; siksniņa veido elegantu kontrastu nerūsējošā tērauda ciparnīcas ietvaram, kas ir uz šī elegantā Irony Medium, nerūsējošā tērauda korpusa.

GEORGI KOSKOV – THE LIVING DAYLIGHTS  

sa01_sujk139_pressrgb_400

Filmā The Living Daylights Bonds cīnās ar Georgu Koskovu, korumpētu padomju ģenerāli, kurš tirgojās ar narkotikām un ieročiem. Šis mežonīgais aukstā kara Swatch Jelly in Jelly ir ar auduma siksniņu un Padomju Armijas militārām zīmotnēm; dūmaini caurspīdīgā plastmasas korpusa abās pusēs ir sarkanas un smilšu krāsas vertikālas svītras un trīs zelta zvaigznes.        

 

XENIA ONATOPP – GOLDENEYE  

sa01_subb122_pressrgb400_400

Filma Golden Eye rāda ļauno Kseniju Zaragevnu Onatopp, bijušo lidotāju iznīcinātāju, kura darīja visu ko varēja, lai piebeigtu džentelmeņa-spiegu ar savām nāvējošām zeķbiksēm. Šis sajūsminoši nejaukais Square ir ar sīku, vienādās krāsās veidotu 007 pistoles logo pie pulksteņa stundu atzīmes 12, un Onatoppas militāro apģērbu atgādina spožas metāla pogas ar reljefām zvaigznēm un metāla kniedēm līdz aizdares daļai.

ELLIOT CARVER – TOMORROW NEVER DIES

sa01_sujk138_pressrgb400_400

Sliktais puisis filmā Tomorrow Never Dies ir Elliots Kārvers, starptautisko mēdiju barons, kurš plāno globāla mēroga haosu. Šo mēdiju spēks prominenti parādījies uz grafiskās Swatch Jelly in Jelly plastmasas siksniņas ar skaidru un dinamisku avīžu virsrakstu kolāžu, avīžu rakstiem un fotogrāfijām, kas atsauc atmiņā „tomorrow", kas nesola neko vairāk kā nepatikšanas.

ELEKTRA KING – THE WORLD IS NOT ENOUGH  

sa01_ge215_pressrgb400_400

Sofija Marso tēlo negodīgo Elektru Kingu, slikto meiteni, kuru Bonds izjoko filmā The World Is Not Enough. Iedvesmots no vienas no Kingas šallēm ir izveidots šis juceklīgais Gent ar komplicētu tekstila siksniņu ar diegu izšuvuma rakstu tumši zilā un asins sarkanā krāsā uz smilšu krāsas pamata.

ZAO – DIE ANOTHER DAY  

sa01_sfk327g_pressrgb400_400

Bonda galvenie pretinieki filmā Die Another Day ir vīrietis vārdā Mūns un viņa rokaspuisis Zao, kurš uz visiem laikiem ir iezīmēts ar kāravu viņa sejā. Šīs zīmes atveidojums uz Skin ir kristāliņi ziemeļu rīta blāzmas formā, kas ir iestrādāti uz nerūsējošā tērauda posmiņiem ar iegravētām šķautnēm; gravētajām šķautnēm un rokassprādzes nobeiguma posmiņiem ir „sudrabkaluma" virsma; pie pulksteņa stundu atzīmes 6 uz beidzamā posmiņa ir 007 pistoles logo veidots spoži pulētā tēraudā.      

sb03_goldeneye_pressrgb_200

Visus jaunos James Bonds Villain kolekcijas pulksteņus apskatīt un iegādāties

GALERIJA CENTRS, Audēju iela 16,         
GALERIJA AZUR, Rencēnu iela 1,
T/P ALFA, Brīvības gatve 372,
T/C SPICE, Lielirbes iela 29,
T/C DOMINA SHOPPING, Ieriķu iela 3,
T/C MOLS, Krasta iela 46,

www.swatch.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.