3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Jauns paliktnis datoram ērtai strādāšanai gultā vai uz grīdas

 

Tieši tāpēc jaunais un ērtais Logitech paliktnis klēpjdatoriem ir tieši tas, kas tev nepieciešams! Logitech paliktnis klēpjdatoriem ir jaunākais papildinājums uzņēmuma klēpjdatoru piederumu klāstā. Logitech ērtais paliktnis nodrošina stabilu pamatni un palīdz aizsargāt no klēpjdatora karstuma, strādājot ērtā dīvānā, atpūšoties gultā vai pusguļus stāvoklī atrodoties uz dzīvojamās istabas grīdas.

Jaunajam Logitech paliktnim ir rūpīgi izveidota konstrukcija, kas palīdzēs klēpjdatora lietošanu padarīt ērtāku, lai arī kādā vietā un veidā jūs izmantotu savu klēpjdatoru. Uzņēmuma Logitech pētījums atklāja, ka gandrīz 60 procenti cilvēku, kas mājās lieto klēpjdatorus, to dara dīvānā, lai varētu būt kopā ar savu ģimeni pārlūkojot tīmekli, rakstot e-pasta ziņojumus vai tērzējot. Turklāt pētījums parādīja, ka 36 procenti klēpjdatoru lieto gultā un 16 procenti – sēžot vai guļot uz grīdas. Tomēr gandrīz 50 procenti šo cilvēku bija neapmierināti ar klēpjdatora karstumu un 41 procents bija noraizējušies par pozu. Daži cilvēki izmanto spilvenu vai grāmatu, lai izvairītos no karstuma, kas nāk no klēpjdatora, bet šādi risinājumi bieži beidzas ar gaisa cirkulācijas nosprostošanu, padarot klēpjdatoru arvien karstāku.

paliktnis_200

Atšķirībā no pagaidu risinājumiem un citiem paliktņiem, Logitech paliktnis ir veidots no četru slāņu karstuma aizsargājošas konstrukcijas. Apakšējā slāņa gaisa tīklojuma materiāls (bieži atrodams vingrošanas aprīkojumā) un gaisa plūsmas kamera starp paliktņa pamatni un virspusi ļauj samazināt turpmāku uzkaršanu. Turklāt datora virsma vairs pilnībā nesaskaras ar objekta virsmu, jo paliktņa izliektā pamatne saskari ar kājām veido tikai četrās vietās, palielinot gaisa plūsmu.

Lai nodrošinātu stabilu pamatu klēpjdatora lietošanai, polsterētā pamatne ļauj cilvēkiem atpūtināt kājas, tā vietā, lai datora atbalstīšanai sakļautu tās kopā. Turklāt neslīdošā un gludā paliktņa virspuses apdare palīdz novērst datora slīdēšanu. Un 12 grādu leņķa paaugstinājums veido tādu klēpjdatora izvietojumu, kas ļauj ērtā stāvoklī novietot kaklu un kājas (lietojot sēdus). Beidzot datora lietošanu, plānais un plūdlīnijās veidotais paliktnis ir viegli ieslidināms zem dīvāna vai gultas, vai arī stateniski atbalstāms blakus dīvānam.

paliktnis1_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPirmās reizes
Nākamais rakstsJaunais gads, ko atcerēties