3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kristāldzidra skaņa tavā jaunajā Sony Ericsson tālrunī

 

Lietotāji savu tālruni W715 Walkman var izmantot ar vietnoteices (GPS) iespējas piedāvātajiem pakalpojumiem, lai meklētu atrašanās vietas – pat tad, ja viņi atrodas telpās un ir ārpus signāla uztveršanas zonas. Ar sākotnēji ielādētiem atrašanās vietas pamatpakalpojumiem (LBS), piemēram, kartēm Google Maps, Wayfinder Navigator un attēlu ģeogrāfisko marķēšanu, lietotāji var piekļūt plašākai informācija, ne tikai atrašanās vietai.

w715_closed_luxurysilver_400

Tālrunim W715 Walkman ir tikpat lieliska skaņa kā W902 un W980 Walkman. Bez skaidras mūzikas skaņas baudījuma ar kristāldzidru skaņu tālrunis W715 ir aprīkots ar tādām iecienītām atskaņotāja Walkman iespējām kā mūzikas pazīšanas lietotni TrackID, SenseMe, kas palīdz atskaņot mūziku atbilstoši garastāvoklim, un vadību ar pakustināšanu (Shake Control), kas ļauj mainīt atskaņojamo dziesmu, pakustinot plaukstas locītavu.

W715 Walkman ir vairāk nekā mūzikas tālrunis. Tā metāliskā apdare apvienota ar lielu ekrānu elegantā un nelielā atbīdāmajā tālrunī. 3,2 megapikseļu kameras un bezvadu tīkla savienojuma Wi-Fi iekļaušana ļauj lietotājiem uzņemt draugu fotoattēlus un tos ātri augšupielādēt sabiedriskajās tīmekļvietnēs, lai attēlus varētu apskatīt arī citi.

w715_front_angle_closed_garnetblack_494

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.