2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Interneta randiņu meklētāju tipi

 

Mīlestības uzglūnētāji

Šie ir ļaudis, kuri ļoti daudz laika pavada interneta iepazīšanās lapās, viņi ļoti rūpīgi pārbauda visus profilus un tikai tad metas cīņā. Šie cilvēki randiņus uztver ļoti nopietni, bieži viņiem nākas pievilties iespējamajā partnerī, jo partneri pārāk bieži izrādās esam Sērijveida meļi.

 

Sērijveida meļi

Šie ir cilvēki, kuri dara visu iespējamo, lai sevi parādītu nepareizā gaismā, viņi melo par visu ko, sākot ar savu izskatu un beidzot ar saviem sasniegumiem, lai tik piesaistītu pašus labākos kandidātus. Tas rada nepatiesu iespaidu par attiecīgo cilvēku, tam neizbēgami sekos vilšanās. Sērijveida meļiem ir jāsargās no tiem, kuri viņus vēlas redzēt interneta kamerā, jo viņi vairs nevarēs paslēpties aiz digitāli uzlabotām fotogrāfijām.

Bezgalīgie optimisti

Šie ļaudis nekad nezaudē optimismu, ja neizdodas viens randiņš, viņi ir pārliecināti, kā nākamajā reizē atradīs perfekto partneri. Bezgalīgajiem optimistiem ir jābūt uzmanīgiem, jo pārāk viegli viņi var iekrist attiecībās ar Kaislību meklētājiem.

 

Kaislību meklētāji

Kaislību meklētāji ir pavisam kas cits, kā Mīlestības uzglūnētāji. Viņi nav izvēlīgi un pieņem katru ielūgumu. Kaislību meklētāji neiebilst, ja saskaras ar Sērijveida meļiem, jo viņu acīs randiņš ir randiņš.

valentin_lt_cams_200 

Kurš tips esi tu?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.