12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Radi maģisku iespaidu!

 

Noslēpumaini vai pārdroši, apburoši vai nerātni, ar sievišķību un izsmalcinātību, kam pievienota neliela deva izaicinājuma. Sievietes smaids un žesti, gaita… Neviens vīrietis nespēj tam pretoties. Nav nekā seksuālāka, kā izsmalcināti pavedināt vīrieti. Viņš būs iekritis Jūsu valgos, pirms apzināsies, kas ir noticis. Jūs esat radījusi brīnumainu un neaizmirstamu iespaidu….patiesā bruno banani stilā!

Klikšķini šeit, piedalies Cosmo konkursā un laimē bruno banani Magic Woman!

 

Dāmas, Magic Woman ir Jūsu spēks! Tā ir Jūsu pasaule! Jūs varat pārliecināt ar savu nevainīgo smaidu un iekārdināt, vienmēr saglabājot kontroli, izsmalcinātību un sievišķību. Ar bruno banani Magic Woman būt sievietei ir tik viegli.

Maģiskais aromāts – atklājiet iekšējo velniņu

Šis mūsdienīgais aromāts ar augļu un ziedu aromātu liks katram vīrietim ilgoties pēc Jums. Jutekliska augļu kompozīcija uz Jūsu ādas atraisās – saldais un smaržīgais temperamentīgās melones (tiger melon), pikantās pasifloras un meža zemeņu apvienojums ir tik kārdinošs, ka vīrieši alks to nogaršot.

bb_2_400

Augšējās notis

Temperamentīgā melone (tiger melon) ir pārklāta ar sarkanajām jāņogām, spēcinošo vijolīti un pikanto pasifloru.

Sirds notis

Saldi smaržojošās un dzirkstošās rozā šampanieša notis, ko bagātina maijpuķīte un meža zemene.

Pamata notis

Muskusa, sandalkoka un pačūlijas aromāts rada plūstošu un spēcīgu nobeigumu.

Magic Woman dizains – pārsteidzoši sievišķīgs!

Pudelīte ir tikpat valdzinoša, kā pats Magic Woman aromāts. Sievišķīga un pavedinoša, ar tā jutekliskajiem izliekumiem un seksuālo siluetu. Absolūti izaicinošā pudelīte ir dinamiskā purpursārtā tonī ar izsmalcinātu pāreju pavedinošajā violetajā krāsā. Kas var būt valdzinošāks par šo?

bb_3_487 

Cena veikalā:

EDP 50ml – 24.00 LVL

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.