5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tele2 mobilais internets – patiesa brīvība interneta lietošanā

 

Tele2 ir attīstījis mobilā interneta pakalpojumu, kas ļauj pieslēgties internetam jebkurā brīdī un brīvi pārvietoties, nezaudējot iespēju piekļūt tīmeklim! Varam mierīgu sirdi aizmirst par vadiem, pieejas parolēm un kodiem – viss, kas nepieciešams, lai piekļūtu internetam, ir mazs, ērts un gaumīgs modems! Pieslēdzam modemu jebkuram datoram tāpat kā USB atmiņas karti un – aiziet! Tele2 ātrgaitas internets nodrošina teicamu datu pārraides ātrumu, kas ļauj atvērt, pārlūkot un lejupielādēt e-pastus, bildes, dokumentus, prezentācijas utt.!

tele2_mob_int_1_348

Vienkārši
Lai sāktu lietot Tele2 mobilo internetu, modems vienkārši jāpieslēdz datoram. Tele2 mobilā interneta programmu vienlīdz ātri un ērti iespējams uzinstalēt un izmantot gan uz Windows, gan MAC OS operētājsistēmām. Instalēšanai nevajag instalācijas disku – pirmo reizi pievienojot modemu datoram, programmatūras uzstādīšana sākas automātiski. Turpmāk dators modemu vienmēr pazīs un atliks vien uzklikšķināt "pieslēgties" ("connect").

Lieto, kur vien gribi
Tele2 mobilais internets pieejams visā Latvijas teritorijā (98%), un vislabākais tā ātrums un kvalitāte ir Latvijas lielākajās pilsētās un to apkārtnē, kur tuvumā atrodas jaudīgās Tele2 3G bāzes stacijas. Tur datus var lejupielādēt ar faktisko ātrumu līdz 3 Mb/s un augšupielādēt ar ātrumu ap 1 Mb/s. Tas nozīmē, ka vienu ļoti labas kvalitātes bildi var pārsūtīt dažu sekunžu laikā! Mobilitātes labad reizēm jāsamierinās, ka datu pārraides signālu stiprumu ietekmē konkrētās vietas reljefs, apbūves blīvums un pat tādi faktori kā gaisa mitrums un laika apstākļi. Ātrums var mainīties arī atkarībā no tīkla kopējās noslodzes. 

Iespēja pārbaudīt un iznomāt
Lai pārliecinātos, ka Tele2 mobilais internets būs Tavs īstais palīgs, vari to bez maksas testēt veselas 2 nedēļas. Noformēt testu var visos Tele2 klientu apkalpošanas centros. Mobilā interneta modemu vari arī iznomāt uz konkrētu laiku, maksājot par nomu tikai Ls 1,90 mēnesī. Vēl viena jauna iespēja ir Zelta Zivtiņas mobilais internets – jāmaksā tikai par patēretajiem datiem!  Vairāk informācijas www.tele2.lv un www.zeltazivtina.lv.

 pilsetas_meitene_mi_1_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstslietus
Nākamais raksts!