5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Parādi savas dzīves notikumus tiešsaistē!

 

mhspm1_430

Ar kompakto Sony mobilo HD momentuzņēmumu kameru MHS-PM1 var ērti uzņemt un ātri augšupielādēt internetā kvalitatīvus videoklipus. Kamera PM1MP4 videoformātā (1440×1080/30p). Savukārt tās CMOS sensora tehnoloģija rūpējas par izteiksmīgiem 5 megapikseļu izšķirtspējas fotoattēliem. Iebūvētā apskatīšanas un koplietošanas programmatūra PMB Portable ļauj ātri izvēlēties un tieši augšupielādēt fotoattēlus un videoklipus, veicot dažas vienkāršas darbības (darbojas operētājsistēmās Windows un Mac OS*1). iemūžina notikumus 1080/30p augstas izšķirtspējas

Kompaktā un ļoti vieglā kamera labi iegulst plaukstā un to ir ērti paņemt līdzi. 270 grādu leņķī rotējošs objektīvs ar 4x ciparisko tālummaiņu ir pagriežams pret sevi, lai filmēšanas vai fotografēšanas laikā varētu redzēt savu attēlu.

mhs_430

Četri skatu izvēles režīmi – sporta, ainavas, vāja apgaismojuma un fona apgaismojuma – ļauj jebkurā situācijā iegūt labus fotoattēlus. Filmēšanai un fotografēšanai ir savas pogas, tādejādi nav jāpārslēdzas starp fotografēšanas un filmēšanas režīmiem. Attēli tiek ierakstīti zibatmiņas kartē Memory Stick PRO DuoTM (neietilpst komplektā).

Pēc uzņemšanas, nospiežot koplietošanas pogu, varat atzīmēt izvēlētos fotoattēlus vai videoklipus, lai tos atlasītu augšupielādei internetā. Ar komplekta USB kabeli pievienojiet kameru datoram, un iebūvētā programmatūra PMB Portable ātri pārsūtīs izvēlētos materiālus uz videoklipu un fotoattēlu koplietošanas tīmekļvietnēm (darbojas gan ar operētājsistēmu Windows, gan Mac OS*1). Tieša attēlu augšupielāde iespējama fotoattēlu vietnē PicasaTM Web Albums, bet videoklipus var augšupielādēt videomateriālu vietnēs YouTubeTM un DailymotionTM. Tāpat iespējams vienkārši pārvilkt videoklipu un fotoattēlu datnes uz datora mapēm.

mhs3_430

Kamera PM1 būs nopērkama no oktobra vidus par Ls 140.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts6. diena
Nākamais rakstswomans worl