1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Izmēģinām portatīvo datoru Samsung x360

 

samsungx3602_430

"Kā jau jebkurai ierīcei, arī šim portatīvajam datoram, ir plusi un mīnusi. Pie plusiem varētu pieskaitīt tā stilīgo dizainu, jo no citiem portatīvajiem datoriem tas izceļas ar eleganto korpusu un tā niecīgo svaru (1.27 kg), kā arī kā visiem portatīvajiem datoriem ir nozīmīga baterijas darbība, kas šajā gadījumā ir ap 10 stundām, bet reālā dzīvē, kā sanāca pēc pārbaudes, strādājot ar internetu un dokumentiem, tā darbība ir 8 stundas, bet skatoties filmas – ap 3 stundām.

Pie mīnusiem man gribētos pieskaitīt tā spīdīgo plastmasu un klaviatūru, jo pēc ilgākas lietošanas klaviatūrai ir tendence nodilt, bet uz datora plastmasas paliek pirkstu nospiedumu pleķi un tas gan izskatās neglīti. Varbūt ne visiem tas šķitīs svarīgi, bet datoram arī nav disku iekārtas, toties uz to tiek ietaupīts svars.

Par Windows 7, kas pirmais iekrīt acīs, ir tā ātrdarbība, kad vairs nav jāgaida, kamēr ielādējas Windows un kamēr tas izslēdzas, tāpat, ja ir jāatrod kāda filma vai dokuments, tad to var ierakstīt speciālā meklētājā "sākuma" izvēlnē – dators pats atradīs jūsu meklēto dokumentu vai programmu.

Kam šāds dators būtu ērts lietošanai? Tā auditorija varētu būt studenti un pasniedzēji, jo tieši šai lietotāju grupai ir nozīmīga baterijas ilgā darboties spēja un dators niecīgais svars."

samsungx3601_430 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPiektdienas vakars tango ritmos
Nākamais rakstsLepna