7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Nokia N97 mini un apmaksāts gada rēķins? Jā!

 

Lai piedalītos Ovi spēlē, jāveic divi vienkārši soļi:

1)  Jākļūst par Nokia tiešsaistes pakalpojumu portāla Ovi lietotāju (ja tāda vēl neesi), reģistrējoties mājas lapā www.ovi.com. Izmēģini Ovi pakalpojumus – tie Tevi pārsteigs un būs noderīgi gan darbam un studijām, gan izklaidei!

2) Jāpiesakās spēlei Nokia mājas lapā http://ovi.nokia.lv.

ovi_spele_copy_430

Kas ir Ovi?

Varbūt jau no Ovi esi tālrunī lejupielādējusi programmu, ar kuras palīdzību apgūsti franču valodu? Bet varbūt esi atklājusi jaunas mobilās spēles, ar ko kliedēt laiku brīvajos sprīžos starp lekcijām? Bet iespējams Tu aizmirsi izprintēt svarīgu dokumentu no mājas datora un pēdējā brīdī atcerējies, ka vari arī ar tālruni piekļūt failiem, kas atrodas datorā mājās? Vai pirms došanās ceļojumā izplānoji maršrutu datorā un pēc tam kopā ar attiecīgās valsts karti lejupielādēji savā tālrunī, lai pilnībā baudītu ceļojumu un neraizētos par ceļa atrašanu?

Ovi ir Nokia tiešsaistes pakalpojumu portāls. Tajā ir iespējams izvēlēties sev nepieciešamākos un interesantākos pakalpojumus gan darbam un mācībām, gan atpūtai un izklaidei.

Pateicoties Ovi pakalpojumiem, Tu vari iegūt un lietot savā tālrunī saturu, kādu vien vēlies – spēles, dažādas programmas (valodu apguvei, Twitter lietošanai vai sava budžeta plānošanai), video, e-pastu Ovi Mail, audiogrāmatas, interesantus risinājumus tālruņa ekrānam kā sveces liesmu u.c. Bez tam vari Ovi portālā uzglabāt neierobežota daudzuma foto, video un citu saturu, kā arī dalīties tajā ar citiem Ovi lietotājiem, kā arī uzglabāt savus kontaktus un kalendāra ierakstus – tas Tev dos papildu drošību gadījumos, ja tālrunis būs pazaudēts, jo svarīgie tālruņa ieraksti joprojām būs pieejami Ovi portālā.

nokia_n97_miniovi_430

Kā varu lietot Ovi?

  • mobilajā tālrunī: www.ovi.mobi
  • datorā (lietojot bezmaksas programmatūru Nokia Ovi Suite, kas jaunākajiem Nokia tālruņiem nāk līdzi komplektācijā vai ir iespējams lejupielādēt no www.nokia.lv)
  • internetā: wwww.ovi.com.

Cik tas maksā?
Ovi pakalpojumi ir pieejami bez maksas, bet daļa no Nokia interneta veikala Ovi Store piedāvājuma ir par nelielu samaksu. Atceries – uzzini, cik maksā interneta pakalpojumu lietošana mobilajā tālrunī pie Tava operatora! Lai par to nebūtu jādomā, izmanto tālrunī bezvadu (Wi-Fi) pieslēgumu.

Jauns lielisks tālrunis Nokia N97 mini un apmaksāts mobilā tālruņa gada rēķins tieši pie sava operatora (ik mēnesi 20 latu vērtībā ieskaitot PVN) visu 2010.gadu – tieši tas, kas vajadzīgs! Piedalies! Ovi spēle notiks līdz šā gada 17.decembrim. Balvu ieguvēji tiks paziņoti līdz 28.decembrim. Uzzini vairāk par spēles noteikumiem mājas lapā http://ovi.nokia.lv!

nokia_n97_7069_labota_464

Nedaudz par Ovi spēles balvu – multimediju tālruni Nokia N97 Mini. Tas pārsteigs ar 3,5 collu lielu skārienekrānu, ko iespējams pilnībā pielāgot katra individuālajām vajadzībām – Tu vari noteikt, kādas ikonas un pakalpojumus vēlies redzēt sākuma ekrānā, piemēram, kalendāru, neatbildētos zvanus, laika ziņas, Facebook vai Twitter. Telefons radīts interneta lietošanai – tajā ērti varēsi lasīt jaunākās ziņas un caurskatīt e-pastu, kā arī viegli rakstīt ar izbīdāmu QWERTY klaviatūru. Nokia N97 mini varēsi lietot navigāciju un vienmēr atrast ceļu gan ceļojot pa nepazīstamām vietām Latvijā, gan dodoties ārvalstu braucienos. Tālruņa 8GB apjomīgā atmiņa lieti noderēs plašai foto, video un mūzikas kolekcijas veidošanai. Telefons kalpos arī kā foto un video kamera, pateicoties Carl Zeiss piecu megapikseļu optikai.

nokia_n97_7743_430

nokia_n97_8058_430

Uzzināt vairāk par Nokia N97 mini var mājas lapā www.nokia.lv/N97mini.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBrīnumainās pārvērtības
Nākamais rakstsSarunas par seksu