8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sarunas par seksu

 

Atzīšos, ka vieni no maniem iemīļotākajiem rakstiem Cosmo, ir tieši par seksu. Kāpēc? Laikam jau viens no iemesliem ir tas, ka šādi var pavisam brīvi "parunāt" (uzzināt daudz ko jaunu, interesantu, traku utt.) par tik delikātu tēmu ka sekss.

Uzreiz gribu paziņot, ka šī nav seksa rakstu reklāma. Un, lai arī daudzas Cosmo lasītājas un nelasītājas droši vien uzreiz skaļi (vai netik skaļi) apgalvos, ka ir apnicis, ka visi (patiesībā nebūt ne visi) Cosmo raksti atkal ir par seksu, es domāju, ka patiesībā sekss interesē visus. Pat manas visintelektuālākās draudzenes mēdz šad un tad iemest aci (bieži vien gan slepus) Cosma seksa rakstos.

Patiesībā ilgu laiku man nebija neviena tuva cilvēka (protams, izņemot manu mīļoto vīrieti), ar kuru es varētu apspriest šādas tēmas. Tomēr tagad man ir viena laba draudzene, ar kuru es varu pavisam atklāti parunāt par seksu. Tā nav tikai tikai apjautāšanās no sērijas "Pastāsti, kāds ir tavs jaunais draugs?" vai "Kā tad jums abiem iet?" Ar viņu es pirmo reizi mūžā varēju izrunāties par tādiem jautājumiem kā – cik bieži tev gribas mīlēties, kādas seksa pozas tev patīk vislabāk, vai tu viegli sasniedz orgasmu utt. Tas gan nenozīmē, ka mēs katru reizi, kad tiekamies, runājam tikai par seksu vien, tomēr ir tik jauki, ka ir cilvēks, kuram tu vari uzticēties.

Un kā ir ar tevi – vai tev ir draudzene, ar kuru tu vari brīvi runāt par seksu? Un vai tev šādas sarunas vispār ir vajadzīgas?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.