0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sievišķīgs printeris visām dzīves situācijām

 

Lūk, šī printera plusi:

SELPHY ES40 ir labākais Canon SELPHY kompaktais foto printeris, kas ir viegli lietojams un nodrošina laboratorijas kvalitātes izdrukas. Ar Auto Image Optimize tehnoloģiju, kas automātiski nosaka un izlabo attēla nepilnības, noregulējot seju spilgtumu, krāsas, novēršot sarkano acu efektu un mazinot traucējumus, Tu varēsi ātri izdrukāt augstas kvalitātes attēlus.

Tam ir balss funkcija! Voice Guidance funkcija ir paredzēta, lai drukāšanas procesā palīdzētu visu vecumu lietotājiem. Tādas instrukcijas kā "izvēlieties krāsu" vai "izvēlieties drukājamo laukumu" padara radošu izdruku iegūšanu vieglāku nekā jebkad. 

SELPHY ES40 ir spilgts 3,5 collu 230K punktu LCD ekrāns, Easy Scroll rullītis un lielas, izceltas pogas, lai nodrošinātu ātru un vieglu vadību, pirms drukāšanas apskatot un pārskatot attēlus. 

SELPHY ES40 ir viegli iestatāms, tādēļ lietotāji var izbaudīt sava darba augļus gandrīz nekavējoties. Ātrs darbības uzsākšanas laiks ļauj uzsākt drukāšanu aptuveni 8 sekundes pēc printera ieslēgšanas.

selphy_es40_photopack_430

Vienkāršas funkcijas, lai realizētu mākslinieciskās vēlmes – SELPHY ES40 ļauj jums realizēt savu radošo izdomu izdrukās, vienalga, vai Tu personalizē fotoattēlus vai izstrādā dāvanas tuviniekiem. Tu vari izmantot 12 veidnes, lai izveidotu krāsainus kalendārus ar saviem attēliem, pievienotu fotoattēliem nospiedumus, runas burbuļus vai izgriezumkopas vai izskaistinātu izdrukas ar dekoratīviem rāmjiem.

Smooth Skin funkcija ļauj izlīdzināt ādas toņus, lai radi un draugi izdrukās izskatītos lieliski. Tu vari piešķirt savam attēlam unikālu augstas kvalitātes izskatu un noskaņu ar filtriem, piemēram, izpludinātām kontūrām, neasu fokusu un zvaigžņu gaismu.

Printerim ir izcili vienkārša un ērta kārtridža un papīra nomainīšanas sistēma. ES40 izmanto Easy Photo Pack – "viss vienā" tintes un papīra kasetni, kas ietver visu nepieciešamo izcilām izdrukām, samazinot lieku darbošanos un nekārtību. Ikvienai augstās kvalitātes izdrukai pēc ievietošanas albumā vajadzētu saglabāties līdz pat 100 gadiem. SELPHY ES40 ir lielisks līdzeklis, kā atstāt dārgās ģimenes atmiņas nākamajām paaudzēm.

ES40 atbalsta līdz 15 dažādiem digitālo kameru zibatmiņu veidiem – printera virspusē ir piemēroti sloti vieglai piekļuvei. Printeris ir saderīgs pat ar microSD kartēm, ko izmanto mobilajos telefonos, ļaujot viegli izdrukāt ar telefona kameru uzņemtos attēlus. ES40 var aprīkot ar izvēles Bluetooth adapteri, kas ļauj izdrukāt attēlus no mobilā telefona bez vadu savienojuma.

selphy_es40_left_573

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPiedzīvojums 1 naktij
Nākamais rakstsBeidzot arī man gribas sniegu!