17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Piedzīvojums 1 naktij

 

Viss. Cosmo komandai vismaz uz vienu nakti šobrīd ir jauna atkarība. Jaunais bestsellers grāmata Bada spēles ceļo no rokas rokā, un naktī no sestdienas uz svētdienu arī man izdevās to izraut cauri. Sāku lasīt ap vienpadsmitiem vakarā. Izturēju līdz četriem rītā, un jau deviņos pusaizmigusi turpināju iedziļināties fantastiskajā romānā. Pēc kādas stundas to pabeidzu lasīt.

Un tagad redakcijā nākamais svarīgākais sarunu temats pēc Cosmo ballītes apspriešanas (varu pačukstēt, ka piektdienas vakarā izdoto aproču skaits liecina, ka mūsu pārtiju apmeklēja vismaz 1200 cilvēku!) ir manis pieminētā grāmata. Zinot, ka pēc šī stāsta par nākotnes realitātes šovu, kurā uz dzīvību un nāvi cīnās vairāk nekā 20 jaunieši, jau tiek plānots uzņemt filmu, ir ļoti interesanti prātot, vai režisors atļausies, piemēram, rādīt, ka bērni nežēlīgi nogalina viens otru, un cik krāšņi vai biedējoši tiks attēloti nākotnes cilvēki.

Starp citu, man pie gultas stāv arī slavenā Krēsla. Līdz šim spītīgi turējos pretim tās sērgai, kaut uz pirmo filmu aizgāju gan. Taču, pēc Bada spēļu izlasīšanas, man vairs galīgi negribas ķerties klāt brīžam ļoti apnicīgajai un garlaicīgajai vampīru sāgai, tāpēc pagaidām esmu nolēmusi palikt pie līdz šim izlasītajām 200 lapaspusēm un meklēt anglisko turpinājumu Bada spēlēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.