2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Klausies savu iemīļoto mūziku ar jauno Walkman A845

 

Neskatoties uz eleganci un slaidajām līnijām, plānākais Walkman atskaņotājs tagad ir īsts smagsvars, jo tam ir Sony leģendārā skaņas un video kvalitāte.  Atskaņotāja priekšpusē izceļas spilgts un 7,1 cm (2,8") liels OLED ekrāns. Tas nodrošina lieliskas krāsas, augstu kontrasta attiecību, plašu skata leņķi un ļoti īsu reakcijas laiku, tādēļ šis ir lielisks veids, kā skatīties no tiešsaistes veikaliem lejupielādētas filmas, koplietošanas vietnēs izvietotus klipus, albumus un digitālos fotoattēlus. Jaunais ainu ritināšanas skats ļauj ātri pārlūkot garākus videomateriālus, kas tiek attēloti kā sīktēlu sērijas. Atrodiet vajadzīgo ainu, nospiediet atskaņošanas taustiņu un iegūsiet meklēto momentu. Iespējams arī ritināt albumu vāciņus, lai bez grūtībām atrastu vajadzīgo albumu.

Atskaņotāja Walkman A845 pilnīgā audio kvalitāte to izceļ uz citu MP3 atskaņotāju fona. S-Master digitālais pastiprinātājs nodrošina bagātīgu un īstenībai atbilstošu skaņu ar ļoti maziem kropļojumiem. Līdzīgi kā Sony HiFi un mājas kino modeļos, S-Master spēj radīt studijas vai koncertzāles efektu, vienlaikus nodrošinot izteiksmīgu un skaidru skaņu.

Klausīšanās iespējas uzlabo arī unikālā Sony tehnoloģija Clear Audio, kas nodrošina dinamisku un detalizētu skaņu. Tehnoloģija Clear Stereo samazina signāla noplūdi starp kreiso un labo kanālu, bet tehnoloģija Clear Bass nodrošina jaudīgas un kontrolējamas zemās frekvences bez kropļojumiem. Turklāt skaņas uzlabošanas tehnoloģija DSEE nodrošina vienmērīgu un detalizētu augsto frekvenču reprodukciju, kas parasti tiek pazaudētas, kompresējot oriģinālo CD kvalitātes mūziku MP3 datnē.

Atskaņotājs Walkman A845 ļauj ilgāk klausīties mūziku, jo ar vienu akumulatora uzlādi tas darbosies pat 29 stundas. Video atskaņošanas režīmā akumulators darbosies 9 stundas – tas ir vairāk nekā pietiekami, lai izklaides iespējas varētu baudīt arī tālākos pārbraucienos. Jaunā akumulatora taupīšanas funkcija (izvēles iespēja) ļauj pagarināt akumulatora mūžu, ierobežojot uzlādi līdz 90% no maksimālā līmeņa. Sākuma izvēlni var personalizēt, izvēloties sākotnēji uzstādītas ekrāntapetes. Ekrāntapetei iespējams izvēlēties arī savu iecienītāko fotoattēlu.

falcon_black_large_476

Video MP3 atskaņotājs Walkman NWZ-A845 ar 16 GB ietilpīgu atmiņu būs nopērkams no 2010. gada februāra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.