5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vai ziemā arī attiecībās iestājas aukstums?

 

No vienas puses, tieši ziemā ir tik daudz iespēju cilvēkiem kļūt tuvākiem: kopīgas romantiskas pastaigas pa sniegotu mežu, ugunskura kurināšana, ziemas prieki uz slēpošanas kalna un apskaušanās zem dūnu segas aukstos vakaros noteikti ir lietas, kas pārus padara tuvākus. Taču, no otras puses, daudz tiek runāts par to, ka tieši šis laiks starp gadu miju un Valentīndienu ir viskritiskākais pāru attiecībās. Liela daļa mīļoto tieši šajā periodā par šķiršanos domājot visvairāk.

Šo novērojumu daudzi eksperti saista ar faktu, ka tieši ziemas laikā cilvēka enerģijas līmenis ir viszemākais, organisms visnovājinātākais un prāts viskašķīgākais. Tas pat stipras attiecības reizēm padara sarežģītas.

Par šo tematu domājot, atklāju, ka neesmu pārliecināta, vai tas tiešām attiecās uz visiem pāriem. Pie sevis prātojot, secināju, ka ziemas laikā manās attiecībās lielas izmaiņas ievērot nevaru – tā teikt, man patīk tieši tas pats, kas vasarā un arī neapmierināta esmu par tiem pašiem iemesliem. 🙂 Arī vairums manu draudzeņu neatzīst, ka šis periods viņu attiecībās būtu kritisks.

Protams, viens gan jāatzīst – ziemā ir daudzkārt grūtāk piecelties un arī diena liekas daudz īsāka. Iespējams, tieši tāpēc arī attiecībās cilvēki kļūst kašķīgāki. Taču, pēc manām domām, ikvienai problēmai atrodams labs risinājums – piemēram, es vasaras ikvakara skrējienus pa mežu nomainu ar ziemas vakariem fitnesa klubā un tad arī ziemas vakari liekas labi pavadīti. Un, lai justos možāka ziemas rītos, izdzeru lielāku kafijas tasi nekā vasarā.

Tomēr mani māc ziņkārība – kā ir ar Tevi? Vai esi ievērojusi, ka Tavās attiecībās ziemā būtu kas citādāk?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.