1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sony nodrošina jaunas izklaides iespējas

 

Sony iepazīstina ar jaunu savienoto produktu klāstu, sākot ar televizoriem, Blu-ray atskaņotājiem un mājas audio/video sistēmām līdz planšetdatoriem, tālruņiem un datoriem. Pateicoties aparatūras, satura un tīkla pakalpojumu apvienošanai, Sony pircējiem var piedāvāt pavisam jaunu lietošanas pieredzi. Lūk, divi interesanti jaunumi!

Cybershot

Četras jaunas Sony kompaktkameras ļauj ikvienam viegli uzņemt lieliskas fotogrāfijas. Cyber-shotTM W630, W620, W610 un S5000 sniedz augstas kvalitātes radošu attēlveidi pat tiem, kuri fotoaparātu tur rokās pirmo reizi. SteadyShot attēlu stabilizācija Cyber-shotTM W620, W610 un S5000 modeļos nodrošina skaidrākus attēlus, fotografējot "no rokas". Jaunā 360 Sweep Panorama funkcija visos modeļos fiksē visaptverošas ainavas un pilsētu skatus. Tikai nospiediet pogu un virziet kameru – vairāki attēli automātiski tiks savienoti kopā, lai radītu satriecošas 360 grādu skata leņķa fotogrāfijas. Intelligent Auto (iAUTO) atpazīst līdz pat 33 dažādas fotografēšanas situācijas: no portretiem līdz krēslas ainām. Cyber-shotTM automātiski noregulē ekspozīciju un citus kameras iestatījumus skaidrām un dabiskām fotogrāfijām.

w630_group_2_430

Mājas kinozāles

Sony jaunās mājas kinozāles nodrošina vēl plūstošāku, dzidrāku skaņu, vai tas būtu jaunākais Holivudas grāvējs ar telpisko skaņu vai televīzijas drāma. Ir iespējams izmantot programmatūras korekciju, kas uztur konsekventu, omulīgu klausīšanos, automātiski noregulējot pēkšņas skaņas izmaiņas, to skaitā arī skaļas reklāmas. Funkcija koncentrējas uz dialoga skaņas līmeni, nevis sprādzieniem vai līdzīgiem skaņas efektiem. Cita svarīga īpašība ir automātiskā kalibrēšana, kas ļauj baudīt ideālu skaņu, vienalga, kur esat novietojis skaļruņus. Daudzi no kinozāļu modeļiem ir ar bezvadu aizmugurējiem skaļruņiem, tādejādi aprīkojuma novietošana, lai iegūtu labāko skaņu, neradīs problēmas. Piedevām visas jaunās N-sērijas mājas kinozāles ir aprīkotas ar novatoriskiem Magnetic Fluid skaļruņiem. Tie ne tikai nodrošina praktiski nevainojamu skaņu bez izkropļojumiem, bet ir arī energoefektīvāki un kompaktāki nekā tradicionālie skaļruņi.

bdvn990w_side_446

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIzvēle?
Nākamais rakstsMake up sejas kopšanas nodarbība