4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Luksus tālrunis PRADA no LG 3.0 tagad arī Latvijā

 

Jau nākamnedēļ tirdzniecībā Latvijā nonāks ilgi gaidītais PRADA tālrunis no LG 3.0. Šis ir jau trešais LG Electronics un PRADA veiksmīgās sadarbības rezultātā radītais tālrunis, kas apvieno PRADA unikālo stilu un LG inovatīvās tehnoloģijas. PRADA tālrunis no LG 3.0 izceļas ar vienu no lielākajiem un spilgtākajiem skārienekrāniem pasaulē.

PRADA tālrunis no LG 3.0 nodrošina ne tikai iespaidīgu funkcionalitāti, bet arī unikālu lietošanas pieredzi. Ievērojot minimālismu dizaina stratēģijā, tālrunimir speciāli radīts interfeiss ar unikālām melnas, pelēkas un baltas krāsas izvēlnes iespējām un ikonām. Turklāt jāpiemin, ka vairākas lejupielādētās aplikācijas iespējams saskaņot ar tālruņa kopējo interfeisa dizainu. Tālruņa lielais (4,3 collu) un spilgtais (800 nitu) skārienekrāns ļauj ērti pārlūkot foto vai citu saturu pat spožā saules gaismā. Savukārt ar 8MP kameru un līdz pat 8GB atmiņas ietilpību visi “Life is Good” momenti var tikt iemūžināti un baudīti augstākajā kvalitātē.

Stila viedtālrunis PRADA no LG 3.0 sniedz unikālu lietošanas pieredzi, atspoguļojot lietotāja personiskās vērtības un identitāti. Tālruni iespējams papildināt arī ar PRADA tālruņa aksesuāriem – tālruņa turētāju, Bluetooth austiņām vai elegantiem tālruņa ietvariem. Jāpiemin, ka PRADA no LG 3.0 ir pirmais un vienīgais tālrunis, par kuru lietotāji atsaucās kā “iekārojamu” Android tālruni ar “emocionālu pieskārienu”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.