-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tālrunis ar sievišķīgu intuīciju – Samsung La Fleur GALAXY S III mini

 

Samsung La Fleur GALAXY S III “mazā māsa” ērti ieguļ plaukstā un ir neuzkrītošs, bet izsmalcināts aksesuārs. Tālrunim ir spilgts, dzīvīgu krāsu piesātināts ekrāns, kā arī kamera ar LED zibspuldzi, kas uzņem kvalitatīvas un skaistas fotogrāfijas. Intuitīvais tālrunis gluži tāpat kā sieviete jūt, kad uz to skatās, tāpēc nekad neizslēgs ekrāna apgaismojumu, kamēr vien būsi pievērsusi tam savu uzmanību. Turklāt tālruņa sievišķīgās īpašības tagad papildina arī īpašais La Fleur dizains, kurš izcels tā lietotājas personību un stilu.

GALAXY S III mini piemīt GALAXY S III minimālisma stilā ieturētais un dabas iedvesmotais dizains un elegance. Tālrunis darbojas uz pasaulē populārākās viedtālruņu operētājsistēmas Android™ 4.1 Jelly Bean bāzes, tā krāšņais 4 collu SuperAMOLED ekrāns nodrošina lielisku attēla kvalitāti, izcilas krāsas un smalku attēla detalizāciju, turklāt dāmas īpaši novērtēs tālruņa kompakto izmēru, jo GALAXY S III mini ir ērti lietot arī ar vienu roku.

GALAXY S III mini gluži tāpat kā GALAXY S III ir aprīkots ar inovatīvajām balss un žestu atpazīšanas funkcijām. S Voice balss atpazīšanas programma ļauj ar balss komandām atbloķēt tālruni, atskaņot mūziku, mainīt tās skaļuma līmeni, veikt ierakstus kalendārā, kā arī aktivizēt kameru un uzņemt foto attēlus.

Šis viedtālrunis sapratīs arī tās īpašnieces žestus. Piemēram, lasot īsziņu, Direct Call funkcija automātiski savieno viedtālruņa īpašnieci ar tās adresātu, tiklīdz tālrunis pielikts pie auss. Līdzko viedtālrunis tiek paņemts rokās, Smart Alert funkcija atgādina par neatbildētajiem zvaniem un īsziņām. Savukārt Smart Stay funkcija ļauj tālrunī iebūvētajai kamerai atpazīt lietotājas seju un acis, uzturot ekrāna spilgtumu acīm tīkamā līmenī, kamēr vien lietotāja veras tālruņa displejā.

Ar GALAXY S III mini palīdzību tā īpašniece var ļoti vienkārši un ātri koplietot sava viedtālruņa saturu ar draugiem un ģimenes locekļiem. Piemēram, S Beam funkcija ļauj koplietot mūzikas failus 10 GB apmērā vien pāris sekunžu laikā, vienkārši pieskaroties ar tālruni pie citas ierīces ar S Beam savienojuma atbalstu. Dāmas, kuras aizraujas ar ikdienas mirkļu iemūžināšanu tālruņa kamerā, novērtēs Buddy Photo Share funkciju – ar tās palīdzību iespējams vienkārši un ātri koplietot fotogrāfijas ar tiem draugiem un draudzenēm, kuras redzamas ar viedtālruņa kameru uzņemtajā attēlā.

Samsung La Fleur GALAXY S III mini cena veikalos – aptuveni 220 latu.

Plašāku informāciju meklējiet interneta vietnē http://www.samsung.com/lv.

Klikšķini šeit, piedalies konkursā un laimē Samsung La Fleur GALAXY S III mini!

 

Gaidot pavasara atnākšanu, Samsung aicināja ikvienu Latvijas sievieti kļūt par sievišķīgā viedtālruņa – Samsung La Fleur – reklāmas seju. Piecas veiksminieces laimēja iespēju piedalīties profesionālā reklāmas fotosesijā, vienu dienu iejūtoties modeles lomā. Ieskaties La Fleur fotosesijas aizkulisēs! Fotogrāfijas būs aplūkojamas īpašā izstādē T/C Galerija Centrs, kura tiks atklāta 8.martā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.