17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Keitija, Džons un rubīni

 

Popdīvas Keitijas Perijas un mūziķa Džona Meiera attiecības kļūst arvien nopietnākas. Ģitārists savai mīļotajai uzdāvinājis 12 karātu gredzenu!

Keitija Perija dienu pirms Valentīndienas. Tommy Hilfiger West Coast flagship opening after party.
Foto: Mark Davis/Getty Images for Tommy Hilfiger

Vispasaules mīlestības diena ļoti īpaša bijusi dziedātājai Keitijai Perijai (28) un seksīgajam mūziķim Džonam Meieram (35). Popzvaigzne Valentīna dienā saņēmusi dāvanu – rubīna gredzenu sirds formā, ziņo portāls hollywoodlife.com. Šis gan nav saderināšanās gredzens, bet vienkārši mīlestības izpausme no Džona. Romantiskais mūziķis dāvanu iegādājies aptuveni nedēļu pirms Valentīna dienas rotaslietu veikalā Daniel Gibbing’s, raksta hollywoodlife.com.

Slavenību pāris satiekas jau kopš pagājušā gada jūlija, taču abu attiecības sasniegušas nākamo līmeni tikai gada beigās, kad Džons izteicis vēlmi dzīvot kopā ar Keitiju. Kāds drošs avots portālam hollywoodlife.com atklājis, ka Džons kopā ar amerikāņu dziedātāju jūtas laimīgs un piepildīts. Līdz šim iekārojamajam mūziķim bijušas romantiskas attiecības ar vairākām slavenībām. Tomēr gribētos ticēt, ka nu Džons Meiers ir atradis savu īsto un vienīgo. Savukārt Keitijai novēlam sagaidīt saderināšanās gredzenu ar vēl vairāk karātiem!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.