8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Būs jauns Nokia Lumia viedtālrunis!

 

Nokia prezentējis jaunu viedtālruni Nokia Lumia 925, kas ir apbalvojumiem un inovācijām bagātā viedtālruņa Nokia Lumia 920 sekotājs. Nokia Lumia 925 viedtālrunim ir metāla un polikarbonāta korpuss un jaunākās PureView kameras tehnoloģijas, kā arī jaunas funkcijas un lietotnes.

Nokia Lumia 925 aprīkots ar vismodernāko kameras lēcas tehnoloģiju un nākamās paaudzes attēlveidošanas tehnoloģiju, kas ļauj uzņemt skaidrākus, spilgtākus attēlus un video, kā arī nodrošina vislabāko rezultātu attēlu uzņemšanai vāja apgaismojuma apstākļos. Nokia Lumia 925 pieejama arī jauna Nokia Smart Camera funkcija, kas drīzumā būs pieejama visam Lumia Windows Phone 8 viedtālruņu klāstam. Nokia Smart Camera ļauj vienkāršā un ātrā veidā uzņemt desmit attēlus reizē un rediģēt tos pa daļām, kombinējot vienā labākajā augstas kvalitātes attēlā.

Nokia paziņoja arī par jaunām lietotnēm, kas būs pieejamas Nokia Lumia viedtālruņiem – Hipstamatic jauno lietotni Oggl, kas ļauj uzņemt, rediģēt un dalīties ar augstas kvalitātes attēliem. Oggl lietotne ļauj dalīties ar attēliem tādos sociālajos tīklos kā Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr un Instagram.
“Mēs turpinām radīt un ieviest inovācijas Nokia viedtālruņos,” saka Džo Hārlova (Jo Harlov), Nokia Viedtālruņu daļas vadītāja. “Mēs regulāri papildinām iespējas Nokia Lumia lietotājiem vai nu veidojot jaunas funkcijas un lietotnes jau esošajiem Nokia Lumia viedtālruņiem, vai piedāvājot jaunas ierīcēs kā Nokia Lumia 925.”

Tāpat kā pārējie Nokia Lumia sērijas viedtālruņi, arī Nokia Lumia 925 lietotājiem nodrošina labāko karšu un navigācijas pakalpojumu viedtālruņu tirgū. HERE navigāciju ir iespējams izmantot arī bezsaistē. Nokia Lumia 925 par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu LVL 400 būs pieejams šī gada ceturtajā ceturksnī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.