3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Samsung GALAXY Gear viedpulkstenis mobilo sakaru brīvībai

 

2013.gada 4.septembrī Berlīnē Samsung Electronics prezentēja GALAXY Gear – ideālu papildierīci, kas vēl vairāk paplašina Samsung GALAXY pieredzi ikdienā. Samsung GALAXY Gearveidots kā vienots premium klases aksesuārs, sevī apvienojot “viedās” sakaru ierīces savienojamību, atbilstošas tehnoloģiskās īpašības un modernu dizainu. Samsung GALAXY Gear funkcionalitāti, ērtu lietojumu, mobilitāti un priekšrocības New York Fashion Week ietvaros jau ir novērtējuši pasaulē pazīstamā modele Erīna Vasone (Erin Wasson) un dizaineris Aleksandrs Vangs (Alexander Wang).  

Samsung GALAXY Gear izsmalcinātais, ar augstas kvalitātes apdari apveltītais dizains iztēlē rada luksusa klases rotaslietu oreolu, vienlaikus tas ir pietiekoši vienkāršs, un tas piestāv jebkuram apģērbam. Noapaļotā un plūstošā pulksteņa forma vienmēr iekļaujas lietotāja privātajā vidē un nodrošina ērtību. GALAXY Gear kalpo arī kā klasisks rokaspulkstenis ar desmit dažādām pulksteņa opcijām. Lietotājam ir iespēja GALAXY Gear pieredzi personalizēt vēl vairāk, izvēloties no sešām krāsām, kas pieejamas ierīces iznākšanas brīdī: reaktīvās lidmašīnas melns, mokas pelēks, oranžs, bēšs, zeltaini rozā un laima zaļš.

Samsung GALAXY Gear informē par ienākošajiem ziņojumiem – zvaniem, īsziņām, elektroniskā pasta vēstulēm un brīdinājumiem, attēlo šo ziņojumu priekšskatījumus un sniedz iespēju lietotājiem šos ziņojumus pieņemt vai diskrētā veidā ignorēt. Iebūvētais skaļrunis ļauj veikt “brīvroku” zvanus, vienlaikus paliekot savienojumā ar mobilo sakaru tīklu. Izmantojot balss komandu (S Voice), GALAXY Gear lietotāji var arī rakstīt īsziņas, veikt kalendāra ierakstus, uzstādīt modinātāju un pārbaudīt laika prognozi.

Uzlabotai “viedās” sakaru ierīces vadāmībai Samsung GALAXY Gear iepazīstina ar vairākām funkcijām, kas ļaus tvert nozīmīgus dzīves mirkļus, ko citādi varētu palaist garām. Izmantojot Memographer funkciju ar 1,9 megapikseļu kameru, lietotāji, kuri atrodas kustībā vai piedalās fiziskās aktivitātēs, var ierakstīt gan foto, gan video attēlus un bez piepūles izveidot un koplietot saturu sociālajos tīklos. Paplašinot ātrā ieraksta koncepciju, Voice Memo funkcija ļauj lietotājiem fiksēt svarīgas domas vai sarunas tieši no plaukstas locītavas un saglabāt šos balss ierakstus Samsung GALAXY ierīcēs teksta veidā.

Ja lietotājs pēkšņi nevar atrast savu nejauši nozudušo viedtālruni, funkcija Find My Device (atrodi manu ierīci) palīdzēs noteikt “viedo” ierīču atrašanās vietu ar skaņas, gaismas un vibrosignāla palīdzību. Līdzīgi kā ar jau ierastajām ierīcēm tas palīdz lietotājiem pārskatīt, atskaņot un iepauzēt dziesmas pat tad, ja “gudrā” ierīce nav rokas stiepiena attālumā, kā arī iespējams kontrolēt Sansung GALAXY ierīces.

GALAXY Gear būs neaizvietojams sportistiem: ierīce darbojas kā soļu skaitītājs, kas reģistrē fiziskās aktivitātes, izmantojot uzlaboto iebūvēto sensoru tehnoloģiju. Šī funkcija sistemātiski un automātiski fiksē lietotāja kustības, lai varētu iegūt svarīgāko personīgo informāciju, piemēram, nodedzināto kaloriju skaitu, noietos soļus un distanci.

Samsung GALAXY Gear un GALAXY Note 3 nonāks pārdošanā vairāk nekā 140 valstīs visā pasaulē jau 25.septembrī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.