1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

iBlues rudens-ziemas kolekcija

 

Zīmola iBlues rudens-ziemas kolekcijas parole: grafiskie elementi. Melni un balti raksti uz fuksīna sarkaniem žakarda adījumiem, punktainas apdrukas kleitām un blūzēm, kas šūtas no diviem materiāliem. Izskats, kas atsauc atmiņā Ziemeļvalstu dizaina mantojumu no 60. gadiem, bet pēc tam metas jaunā idejā par stilizētām dzīvnieku apdrukām un roku.


Piemēram, zebras apdrukas redzamas gan uz smokinga žaketes, gan vieglas kleitas. Jums ir iespēja izvēlēties starp tunikas vai taisnstūra formas kleitas krāsu blokiem un kamuflāžas zīmējumu uz svārkiem, tos kombinējot ar svīteriem, ko rotā svītras no alpakas un spīguļojošās lureksa dzijas. Sajaukumi un kombinācijas ir kolekcijas pastāvīgais vadmotīvs, bet spēcīga ir arī iedvesma no aktīvās pasaules. Sporta zāles valdzinājums dažos ametista krāsas apģērbos ar baltām un melnām svītrām, kas ekspluatē dažus sporta estētiskos kodus ļoti modernos āra apģērbos un minikleitās.

Šīs sezonas spēcīgāko krāsu vidū ir pelēks melanža tonis visās nokrāsās, kas tiek izmantots elegantās variācijās vilnas mežģīnēs un spīdīgos vai matētos svītrotos adījumos vai mirdzošā lureksā. Silueti mainās, augumu ieskaujošie modeļi atgriežas, daži no tiem izceļ vidukli, piemēram, drapētas džersija un ultra sievišķīgas kleitas. Atgriezies arī garais mētelis vīriešiem, kā arī dažādas citas variācijas par mēteļu tēmu: olveida un funkcionāls, mētelis 60. gadu stilā ar vienrindu pogām, kā arī militārā versija ar divrindu pogām ar kapuci vai bez tās. Modernas formas un materiāli: fantastisks buklē, vilna + āda, tvīds ar kažokādas efektu un jaunas detaļas uz kažokādas. Vakarā dominē spožums apdarēs, savukārt mirdzošs kabašons un pārklātas ieloces piešķir glamūru ļoti vienkāršiem siluetiem melnos, zilos un pelēkos toņos.

No jauna atdzimuša iepirkšanās rajona sirdī atrodas tirdzniecības centrs, kas līdzinās modernam kruīza kuģim, tā septiņi stāvi aicina ar elegantām marmora grīdām, koka apdari un strūklaku, padarot šo tirdzniecības centru par ideālu Rīgas “šopaholiķu” galamērķi. Šī ir vieta, kur atvērts otrs itāliešu zīmola iBlues veikals Latvijā. Jaunais veikals t/c Galleria Riga pievienojas veikalu tīklam, kas jau atrodams Rīgā, t/c Spice, Itālijā, Eiropā un Tālajos austrumos, kur iBlues zīmols var lepoties ar nozīmīgiem labākā parauga veikaliem Ķīnā, Honkongā, Taivānā un Singapūrā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.