9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Sešas nepacietīgākās zodiaka zīmes

 

Svari

Raugoties uz visu viņu šarmu un labestīgumu, varētu šķist, ka Svariem pacietības ir vairāk, nekā svētajam, taču, diemžēl, tā nav. Viņi ir ļoti nepacietīgi, un, ja kāds pārāk ilgi reaģē uz viņu vēstulēm vai paziņojumiem, viņi var ļoti sadusmoties un pat sākt trakot.

Svari dzīvo savu dzīvi paātrinātā režīmā, skrien no vienas vietas uz citu un sāk atklāti nervozēt, kad apstākļi liek viņiem samazināt tempu.

Strēlnieks

Tu vēlies zināt, cik nepacietīgs var būt Strēlnieks? Atcel viņa reisu, liec viņa vilcienam aizkavēties vai aizkavē viņa ceļojumu uz kādu eksotisku valsti. Tu redzēsi, kā Strēlnieks no dzīvespriecīga un labsirdīga cilvēka pārvēršas par dusmu mākoni.

Vēlies izbojāt Strēlniekam omu? Tad vienkārši palūdz viņu pagaidīt. 24 stundas diennaktī šīs zīmes pārstāvim ir par maz, jo viņš visu laiku ar kaut ko ir aizņemts un apstāties nemaz neplāno. Varētu pat teikt, ka nepacietība ir viņa otrā daba.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir gudrs, un pat slinkākajiem no viņiem izdodas sasniegt satriecošus rezultātus ar minimālu piepūli. Vienkārši iztēlojies, ko Ūdensvīrs patiesi varētu sasniegt, ja viņš izlemtu patiesi sākt censties.

Ūdensvīrs ir labs, uzticams un saprātīgs cilvēks, bet pacietība nav viņa īpašību sarakstā. Viņš izmisīgi cenšas padarīt pasauli labāku, bet pēc tam nemaz negrasās sēdēt un gaidīt, kas notiks. Kad kāds uzdevums prasa pārāk daudz Ūdensvīra laika, viņš kļūst pūcīgs un no konkrētā darba atsakās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.