-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kurām ir lieliski attīstīta intuīcija

 

Cik labi ir attīstīta tava intuīcija? Tu vienmēr rūpīgi ieklausies savā iekšējā balsī vai pastāvīgi mācies no kļūdām? Ja tu pārstāvi kādu no zemāk pieminētajām zodiaka zīmēm, pastāv iespēja, ka tava intuīcija ir lieliski attīstīta un tu reti kļūdies.

Dvīņi

Tu esi tas cilvēku tips, kurš pavisam vienkārši spēj komunicēt ar visdažādākajiem cilvēkiem, veidot ar viņiem labas attiecības un pat gūt draugus uz ilgu laiku. Tomēr, lai gan tu esi ļoti sabiedrisks cilvēks (dažkārt pat pārāk), tikai dažiem izdodas kļūt par neatņemamu tavas dzīves daļu. Tava intuīcija nekļūdīgi pasaka tev priekšā, kur ir tā smalkā robeža starp paziņām un draugiem, starp melīgiem un patiesiem cilvēkiem, starp labvēļiem un slēptajiem ienaidniekiem.

Vēzis

Tu esi cilvēks, kurš aizsargā savus mīļos, lai gan šī aizsardzība un rūpes dažkārt izskatās nedaudz uzmācīgas un nogurdinošas. Tu novērtē un izmanto katru brīdi, ko pavadi ar sevi dārgiem cilvēkiem. Tavi instinkti vienmēr saka tev priekšā, kad tuvojas kaut kas nelāgs, un tu uzreiz sāc aizsargāt savu „ligzdu”. Tu lieliski proti „nolasīt” cilvēkus, kuri ienāk tavā dzīvē, tāpēc arī acumirklī atsijā tos, kas tev nenes neko labu.

Jaunava

Tu zini, ka tev ir jābūt stiprai un uzmanīgai ar apkārtējiem cilvēkiem, jāatklāj citiem savs viedoklis un nedrīkst ļauj impulsiem valdīt pār saprātu. Jaunavas ir ļoti vērīgas, mierīgas un savaldīgas, kad runa ir par emocijām. Viņas lieliski prot savaldīties un adekvāti reaģēt uz dažādām dzīves situācijām. Pie tam, Jaunavas ir diezgan izvēlīgas, kad runa ir par savu apkārtējo vidi, un kļūt citādākām viņām ir ļoti grūti. Jaunavas intuīcija ir spēcīga un strādā nevainojami, tāpēc varētu teikt, ka viņas vislabāk no visiem prot paredzēt daudzu situāciju iznākumu.

Mežāzis

Tu esi patstāvīga un līdzsvarota persona. Taču dažkārt cilvēki uz tevi raugās kā uz kaut ko raudīgu, jo tava pašpārliecinātība robežojas ar vēsumu un nepieejamību. Patiesībā, tev ir vienalga, ko pārējie par tevi domā, jo tu seko savai iekšējai balsij, kura virza tevi pareizajā virzienā. Visi Mežāži ļoti piekasīki attiecas pret to, ko ielaist savā dzīvē un ko – nē, un tikai šo izredzēto cilvēku viedoklis viņam kaut ko nozīmē.

 

Materiāli rakstam no portāla „Flytothesky”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.