1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Četras zodiaka zīmes, kurām visvairāk patīk strīdēties

 

Ja tu pārstāvji kādu no zemāk pieminētajām zodiaka zīmēm, tu teiksi, ka esi līdzsvarots cilvēks, kurš labrpāt iesaistās debatēs, kad tas ir nepieciešams. Tomēr, tieši šīs zodiaka zīmes ir visgrūtāk apturēt, ja viņas nepiekrīt apkārtējiem un vēlas pastrīdēties.

Vērsis

Kā jau ir zināms, Vērsis ir ļoti ietiepīgs. Viņš pieturas tikai pie savas pārliecības un viņu ir grūti pārliecināt par pretējo. Tas ir, protams, tu vari mēģināt likt viņam paraudzīties uz pasauli no tava skatpunkta, taču visticamāk tā būs lieka laika izšķiešana. Vērsis neatzīst, kad ir kļūdījies un aizstāvēs savu viedokli līdz pēdējam. Pēc viņa sapratnes, viņam vienkārši nevar nebūt taisnība.

Lauva

Salīdzinot ar citiem, Lauva ir ļoti jūtīgs un viegli ievainojams, tāpēc daudz ko viņš uztver pārāk personīgi. Viņam ir grūti tikt galā ar situāciju, kas nenoris pēc viņa plāna. Lauva sargā un spodrina savu ego, tāpēc to nekādā gadījumā nedrīkst aizskart. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvis būtu spējīgs uztvert un pieņemt citu viedokli, kā arī objektīvi raudzīties uz sevi no malas, viņš nebūtu tik „karsts” un neiesaistītos liekos strīdos.

Svari

Svari ir zodiaka zīme, kura ir pārliecināta, ka mīlestība pret strīdiem var būt iedzimta. Nereti Svari strīdās instinktu un intereses, nevis ļaunu nodomu, vadīti. Ja tavu draugu vai radu lokā ir Svari, tu vari viņus kontrolēt, ja pateiksi, ka viņu vajadzība strīdēties tev nav patīkama. Svariem nepatīk sagādāt neērtības sev tuviem cilvēkiem, tāpēc ātri nomierināsies.

Mežāzis

Mežāzis parasti domā, ka ir gudrāks un pieredzējušāks, nekā pārējie, tāpēc arī rodas domstarpības. Ja tu vēlies izvairīties no strīdiem ar šīs zīmes pārstāvjiem, paskaidro viņiem divas lietas. Pirmkārt, atzīmē to, kā viņš ar savu uzvedību var pazemot cilvēkus. Otrkārt, parādi Mežāzim, ka citu skatpunkts var būt tikpat patiess, kā viņa paša (ņemot vērā atšķirīgās vērtības un citus aspektus). Pretējā gadījumā komunikācija ar Mežāzi var pārvērsties par „gudrs skolotājs – stulbs skolēns” modeli.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.