1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Vientuļnieki, kurus jūnijā gaida mīlas piedzīvojumi

 

Jūnijs vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem atvesīs jaunas iepazīšanās un spilgtas emocijas. Bet, vai pašu raksturs un uzvedība netraucēs šim procesam? Dažkārt, lai sastaptu laimi, ir jāļaujas kompromisiem.

Dvīņi

Šie gaisa stihijas pārstāvji reti pieķeras cilvēkiem. Viņus vairāk interesē idejas, jaunas perspektīvas. Tomēr, būt vienatnē viņi ilgi arī nevar – viņiem vienmēr ir vajadzīga kompānija. Nereti tieši draugi ir tie, kas aizvieto viņa romantisko dzīvi. Tomēr, vecu vai jaunu draugu lokā jūnijā var uzrasties kāds sirdsāķītis. Varbūt tas pat būt dienesta romāns. Dvīnis vienkārši paskatīsies uz jau pazīstamu cilvēku citādāk un sapratīs, ka līdz šim neko tik skaistu nav redzējis.

Jaunava

Planētu izvietojums jūnijā labvēlīgi ietekmēs kautrīgos šīs zīmes pārstāvjus. Jūnijs būs labvēlīgs laiks jaunu partneru meklēšanai un riskēšanai. Avantūras atnesīs rezultātus. Pastāv iespēja, ka sastaptais cilvēks būs vecāks. Jaunavas vienmēr ir saistījuši nobrieduši partneri, jo zemes stihijas pārstāvji vienmēr meklē stabilitāti un nopietnību attiecībās. Ģimene viņiem ir pirmajā vietā. Galvenais vismaz reizi mūžā nebaidīties un noriskēt, visu pārējo izdarīs zvaigznes.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvju mīlas dzīve nepārsteidz. Ik reiz, kad tiek sastapts piemērots cilvēks, Skorpions ļaujas mīlas piedzīvojumiem. Taču savu sirdi Skorpions gan sargā un ļauj iekļūt tajā tikai drosmīgākajam. Skorpionam ir jājūt apbrīna un liela ieinteresētība. Tā kā ūdens stihijas pārstāvim patīk eksperimentēt (gan gultā, gan darbā, gan runā), pārsteigt viņu nav nemaz tik vienkārši. Jūnijā tas gan mainīsies, un uzradīsies tie, kas būs gatavi riskēt un Skorpionu pārsteigt. Skorpionam zvaigznes iesaka atslābt un ļaut par sevi parūpēties.

Zivis

Apburošajām Zivīm jūnijs ir pietaupījis patīkamu pārsteigumu: viņus sagaida romantisks ceļojums. Jebkuru kolēģu vai draugu piedāvājumu doties uz vēl neapmeklētu vietu, ir jāpieņem bez apdomāšanās. Tieši tur vientuļās Zivis sastaps savu partneri. Un nevajag ļaut kaut kādām šaubām sevi ierobežot. Mīlestība var arī nesagaidīt. Šoreiz ir jāmetas piedzīvojumos. Iepazīšanās posms būs viegls, satuvināšanās paies romantiskā gaisotnē. Kas zina, varbūt pat drīz vien būs jāplāno kāzas!

 

Materiāli rakstam no portāla „All Womens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.