1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas sagaida katru zodiaka zīmi šajā vasarā?

 

Kādam pirmajā vietā būs attiecības un privātā dzīve, vēl kādu piemeklēs ilgi gaidītās pārmaiņas, bet vēl kādam veiksies darbos. Noskaidro, kurā jomā šajā vasarā visvairāk veiksies tavai zodiaka zīmei!

Auns

Šovasar tev izdosies atjaunot sen zaudētus sakarus – gan ar seniem draugiem, gan ar aizmirstiem radiem. Tāpat tavā dzīvē ienāks arī interesanti cilvēki, kuri liks par sevi manīt arī pēc ilgāka laikā, kā arī vari sastapt jaunus draugus un domubiedrus. Diez vai tas būs tavs “princis baltā zirgā”, bet vasara piedāvā tev atslābināties un vienkārši baudīt dzīvi.

Vērsis

Tu jūti, ka tavs ķermenis ir ilgi aizsēdējies ziemas sezonā. Tavs organisms tiecas pēc fiziskās slodzes un aktivitātēm svaigā gaisā. Pastaiga, skrējiens vai izbrauciens ar velosipēdu – dari jeb ko, kas ļaus “pamosties” no dziļā ziemas miega. Tevi gaida spontāni un aizraujoši piedzīvojumi.

Dvīņi

Tu piebremzēsi un sāksi pret daudz ko attiekties nopietnāk. Agrāk tu biji nepārtrauktā skrējienā un darīji vairākas lietas vienlaicīgi, bet šī vasara piedāvā tev palasīt labu grāmatu vai uz vienu dienu aizbraukt apskatīt citu pilsētu. Tiec galā ar sevi, paliec uz kād brīdi viena ar savām domām un apstājies savā nebeidzamajā skrējienā.

Vēzis

Šī vasara ir tev, Vēzi. Pārstāj darīt tikai to, ko no tevis gaida, un pārstāj mocīt sevi ar vainas sajūtu. Atceries, ka tu esi tu, tev ir sava dzīve, tāpēc dzīvo to tā, kā vēlies. Tev nav nevienam jāatvainojas vai jāpaskaidro savus lēmumus. Tevi gaida spilgta vasara un dvēseles brīvība!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.