2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas sagaida katru zodiaka zīmi šajā vasarā?

 

Lauva

Šajos vasaras mēnešos tu redzēsi, kā viss nostājas savās vietās: tev apkārt ir pareizie cilvēki, tev ir labs darbs, un viss tavā dzīvē ir kārtībā. Tu vari nosvinēt savus panākumus un lepoties ar to, ko esi sasniegusi – tu visu to esi nopelnījusi. Vasara līdzināsies ballītei, kuru Lauvas baudīs un elpos ar pilnu krūti.

Jaunava

Tev ir tik daudz ideju un plānu šai vasarai, ka tu pat nezini, kam ķerties klāt. Plānošana ir laba lieta, taču dažkārt labākais plāns ir būt bez jebkāda plāna vispār. Pieņem dzīvi tādu, kāda tā ir, un tavi spontānie, impulsīvie lēmumi palīdzēs izdzīvot šo vasaru piesātināti un interesanti. Riskē!

Svari

Šovasar tu redzēsi savu pēdējo pāris mēnešu darbību un lēmumu rezultātus. Tu varēsi skaidri saprast, kādu pozitīvu ietekmi uz tavu dzīvi šīs pārmaiņas atstāj. Tagad var apstāties un lepoties ar paveikto darbu, lai tā iedvesmo un atbrīvo no jebkādām šaubām.

Skorpions

Šīs vasaras mēnešos tev būs jāiziet līdzsvara un harmonijas tests. Tu vēlies izklaidēties un jautri pavadīt laiku, bet pienākumi un atbildība neļaus tev atslābināties. Nāksies meklēt šauro robežu starp darbiem un dzīves prieku baudīšanu. Esi nopietna un mērķtiecīga, bet arī par izklaidēm neaizmirsti.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.